To teda, budou i nové řadovky. Upřímně řečeno těším se a jsem opravdu zvědav, co z toho bude!ma-me píše:"...prozrazuje tajemným tónem Vrkoč a k tomu dodává..."
To je jak nějaká detektivka

To teda, budou i nové řadovky. Upřímně řečeno těším se a jsem opravdu zvědav, co z toho bude!ma-me píše:"...prozrazuje tajemným tónem Vrkoč a k tomu dodává..."
To je jak nějaká detektivka
tak to je jasny dyt jeste ani play-off nezacaloSteven Hockey Cards píše:ne limitace eště nezveřejnili , času dost ne ?![]()
![]()
ty to furt komentuješ, pořád se Ti něco nelíbí to tak vypadá, ale jejich karet máš už víc než dost, tak to nechápuSteven Hockey Cards píše:ne limitace eště nezveřejnili , času dost ne ?![]()
![]()
tady nejde jen o limitaceUphon píše:Ale zase na druhou stranu, když to sbíráš a dáváš tomu produktu šanci a kupuješ si karty tak by bylo vhodné vědět alespoň základní informace (což podle mě limitace karty, kterou sháním nebo mám ve sbírce základní informace je)
Pořád to komentuju, to je pravda, a jejich karet mám taky dost, protože když prostě sbírám Kladno jinou možnost nemám, a věřim, že se něco posune k lepšímu, ale většinou mě ten jejich krok zklame. Třeba inserty do dotisku se mi celkem líbí a i sem je chválil, nějaký inserty ze základu taky, ale pak prostě přijdou s něčim jako je DIE CUT verze bez rohů, nebo něco podobnýho a to je podle mě výsměch. A komentuju to právě proto, že ty karty sbírám a třeba ty limitace bych rád znal, nebo napíšu když se mi něco nelíbí, protože prostě ty karty sbírám a štve mě že nejsou takový, jaký by mohli bejt, kdyby tvůrci vynaložili trochu víc úsilí. Naopak kdybych ty karty nesbíral, tak by mi to bylo jedno a nic bych nekomentoval.hokejcards píše:ty to furt komentuješ, pořád se Ti něco nelíbí to tak vypadá, ale jejich karet máš už víc než dost, tak to nechápuSteven Hockey Cards píše:ne limitace eště nezveřejnili , času dost ne ?![]()
![]()
...
buď na tom hledam pořád to špatný a nekupuju to, nebo to kupuju a pořád neremcam ne?ber to jako příspěvek, ne nějaký osobní útok na Tebe
já to chápuSteven Hockey Cards píše:Pořád to komentuju, to je pravda, a jejich karet mám taky dost, protože když prostě sbírám Kladno jinou možnost nemám, a věřim, že se něco posune k lepšímu, ale většinou mě ten jejich krok zklame. Třeba inserty do dotisku se mi celkem líbí a i sem je chválil, nějaký inserty ze základu taky, ale pak prostě přijdou s něčim jako je DIE CUT verze bez rohů, nebo něco podobnýho a to je podle mě výsměch. A komentuju to právě proto, že ty karty sbírám a třeba ty limitace bych rád znal, nebo napíšu když se mi něco nelíbí, protože prostě ty karty sbírám a štve mě že nejsou takový, jaký by mohli bejt, kdyby tvůrci vynaložili trochu víc úsilí. Naopak kdybych ty karty nesbíral, tak by mi to bylo jedno a nic bych nekomentoval.hokejcards píše:ty to furt komentuješ, pořád se Ti něco nelíbí to tak vypadá, ale jejich karet máš už víc než dost, tak to nechápuSteven Hockey Cards píše:ne limitace eště nezveřejnili , času dost ne ?![]()
![]()
...
buď na tom hledam pořád to špatný a nekupuju to, nebo to kupuju a pořád neremcam ne?ber to jako příspěvek, ne nějaký osobní útok na Tebe
moc se mi líbí to ať si tady každý svobodně diskutuje, neplatí to tady pokaždýUphon píše:Hele ono je tady ale forum - ne mail na Vrkoče ... lidi tady dávají najevou své názory, souhlasy/nesouhlasy, kritiky a podobně. To je podle mě přirozené ... a ty limity mě taky serou, že doteď nejsou zveřejněny, jen to už lidi vzdávají tady diskutovat o něčem, co stejně nic dál neposune. Ale je to něčí názor, tak ať si tady každý svobodně diskutuje
Zkusit napsat přímo do OFS nemá cenu, věř mi že sem to zkoušel, buĎ do diskuzního fóra na webu, kde mi maximálně odpovědí na část otázky a pak už nekomunikujou a nebo mail, kde neodpovídaj vůbec !!! A tady když do tématu přispívám tak buď odpovídám na něčí otázku a u toho si trochu rýpnuhokejcards píše:já to chápuSteven Hockey Cards píše:Pořád to komentuju, to je pravda, a jejich karet mám taky dost, protože když prostě sbírám Kladno jinou možnost nemám, a věřim, že se něco posune k lepšímu, ale většinou mě ten jejich krok zklame. Třeba inserty do dotisku se mi celkem líbí a i sem je chválil, nějaký inserty ze základu taky, ale pak prostě přijdou s něčim jako je DIE CUT verze bez rohů, nebo něco podobnýho a to je podle mě výsměch. A komentuju to právě proto, že ty karty sbírám a třeba ty limitace bych rád znal, nebo napíšu když se mi něco nelíbí, protože prostě ty karty sbírám a štve mě že nejsou takový, jaký by mohli bejt, kdyby tvůrci vynaložili trochu víc úsilí. Naopak kdybych ty karty nesbíral, tak by mi to bylo jedno a nic bych nekomentoval.hokejcards píše:ty to furt komentuješ, pořád se Ti něco nelíbí to tak vypadá, ale jejich karet máš už víc než dost, tak to nechápuSteven Hockey Cards píše:ne limitace eště nezveřejnili , času dost ne ?![]()
![]()
...
ale tím že to budeš psát tady tak to stejně asi do budoucna bohužel nezměníme...chtělo by to zkusit napsat přímo do OFS i když stejně se nám max. vysmějou
já osobně jsem z tohohle ročníku potřeboval 3 legendy a Salfu na base...ty legendy jsou příšerný, nejhorší design co kdy byl...limitace mi tam vadí ještě víc zepředu...ale prostě jsem karty koupil a neřešim protože už s tim nic neudělam...ještě má Salfovi vyjít jedna Oldies nebo jak se to jmenuje, tak jsem zvědavej
ok, v pohoděSteven Hockey Cards píše:Zkusit napsat přímo do OFS nemá cenu, věř mi že sem to zkoušel, buĎ do diskuzního fóra na webu, kde mi maximálně odpovědí na část otázky a pak už nekomunikujou a nebo mail, kde neodpovídaj vůbec !!! A tady když do tématu přispívám tak buď odpovídám na něčí otázku a u toho si trochu rýpnuhokejcards píše:já to chápuSteven Hockey Cards píše:Pořád to komentuju, to je pravda, a jejich karet mám taky dost, protože když prostě sbírám Kladno jinou možnost nemám, a věřim, že se něco posune k lepšímu, ale většinou mě ten jejich krok zklame. Třeba inserty do dotisku se mi celkem líbí a i sem je chválil, nějaký inserty ze základu taky, ale pak prostě přijdou s něčim jako je DIE CUT verze bez rohů, nebo něco podobnýho a to je podle mě výsměch. A komentuju to právě proto, že ty karty sbírám a třeba ty limitace bych rád znal, nebo napíšu když se mi něco nelíbí, protože prostě ty karty sbírám a štve mě že nejsou takový, jaký by mohli bejt, kdyby tvůrci vynaložili trochu víc úsilí. Naopak kdybych ty karty nesbíral, tak by mi to bylo jedno a nic bych nekomentoval.hokejcards píše:ty to furt komentuješ, pořád se Ti něco nelíbí to tak vypadá, ale jejich karet máš už víc než dost, tak to nechápuSteven Hockey Cards píše:ne limitace eště nezveřejnili , času dost ne ?![]()
![]()
...
ale tím že to budeš psát tady tak to stejně asi do budoucna bohužel nezměníme...chtělo by to zkusit napsat přímo do OFS i když stejně se nám max. vysmějou
já osobně jsem z tohohle ročníku potřeboval 3 legendy a Salfu na base...ty legendy jsou příšerný, nejhorší design co kdy byl...limitace mi tam vadí ještě víc zepředu...ale prostě jsem karty koupil a neřešim protože už s tim nic neudělam...ještě má Salfovi vyjít jedna Oldies nebo jak se to jmenuje, tak jsem zvědavej
a nebo sem hodim nějakou novinku a k tomu koment jak se mi to líbí nebo ne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti