ano,vim o vasich namitkach ale kdo mel v tech 90tych letech internet?

proste, podle me to DOST opadlo
Meli jste na Tieove burze slyset rozhovor ktery vedle 33mc s Pavlikem Bartkem a pak byste mozna mluvili jinak, nevim jestli je to nejake tajemstvi nebo tak neco, proto to tady nechci rozmazavat. Pripadne at napise Martin co o tom vi on. Pak byste mozna o letosnich kartach mluvili jinakMolda píše:Tak ta zmínka o tom, že OFS letos ani neměly být a licenci mohla převzít jiná firma, což se nakonec nepovedlo mě dost mrzí. Byli jsme asi jen kousíček od záchrany českých karet a pravděpodobné změně k lepšímu a dopadlo to tak, že na dalších X let zase zůstane vše při starém.
Tak tohle je zrovna problém, protože oni fakt maj nový dresy co vim tak to z týmů objednávali, takže ase použijou jednu stranu a druhou si pověsej na zeďTheriak píše:Das ist hrůzaA škoda nevyužité možnosti výluky v NHL k tomu ,udělat hezké jersey karty hráčům,které člověk nemá jinak šanci v extralize vidět. SHC na fóru OFS vznesl dotaz,proč je ten kousek dresu tak malý-no když stříhají jeden dres už čtvrtým rokem,moc jim z něj už asi nezbývá
Buď rád že tam nikoho z Litvínova nemáš, jco já bych dal za to, kdyby tam nebyl žádnej kladeňákhleibl píše:Když jsem si říkal:Horší už to nebude. Věřil jsem,že se vytáhnou,ale tohle to je výsměch!![]()
![]()
![]()
Žádný hráč Litvínova!!!! Výřez stejný jako u jersey karet 10/11
Jako já sem slyšel spoustu informací ze zákulisíkidder píše:Meli jste na Tieove burze slyset rozhovor ktery vedle 33mc s Pavlikem Bartkem a pak byste mozna mluvili jinak, nevim jestli je to nejake tajemstvi nebo tak neco, proto to tady nechci rozmazavat. Pripadne at napise Martin co o tom vi on. Pak byste mozna o letosnich kartach mluvili jinakMolda píše:Tak ta zmínka o tom, že OFS letos ani neměly být a licenci mohla převzít jiná firma, což se nakonec nepovedlo mě dost mrzí. Byli jsme asi jen kousíček od záchrany českých karet a pravděpodobné změně k lepšímu a dopadlo to tak, že na dalších X let zase zůstane vše při starém.
Já jsem lehce zaslechl, ale tu jde o samotný návrh karet. Já se do toho míchat nechci, co se mi hodí do sbírky je naštěstí jen Frk na RC z 09/10, jinak je nechci, ale když už na tom chtějí za každou cenu vydělat tak ať to stojí za to. Každý se snaží ušetřit kde se dá i třeba vlastním návrhem nebo materiálem, ale nesmí to na tom být tak do očí bijící. A za sebe říkám, že výmluva typu "lisování limitu je moc nákladné cca 1,- kč na kus" je fakt výsměch, zajímalo by mě kolik firem oslovili. A die Cut karty? Pardon, ale nůžtičky na nehty má doma snad každý:D Konkurence by zrovna tady neškodila.kidder píše:Meli jste na Tieove burze slyset rozhovor ktery vedle 33mc s Pavlikem Bartkem a pak byste mozna mluvili jinak, nevim jestli je to nejake tajemstvi nebo tak neco, proto to tady nechci rozmazavat. Pripadne at napise Martin co o tom vi on. Pak byste mozna o letosnich kartach mluvili jinakMolda píše:Tak ta zmínka o tom, že OFS letos ani neměly být a licenci mohla převzít jiná firma, což se nakonec nepovedlo mě dost mrzí. Byli jsme asi jen kousíček od záchrany českých karet a pravděpodobné změně k lepšímu a dopadlo to tak, že na dalších X let zase zůstane vše při starém.
Nemají...třeba Šmíd má odehráno asi 80 zápasů, Hemský kolem 60 a mají tam taky Rookie...Michal píše:Jinak kluci k těm rc, nevím jak se to tu vyřešilo, ale není to braný jako nováček v lize? Dneska jem si prohlížel zadní kartu Neuvirtha, a tam bylo: První sezona v extralize, nebo něco takového, tak jestli razítko Rookie nemají všichni hráči, co nikdy nehráli v extralize?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti