Oproti minulé série nejsou přítomny klasické podpisovky a jersey karty. Zůstávají Letters of Heroes s výšivkou písmene z dresu, ale pouze u těch hráčů, který nevyšla tato karta ve WTA (Daněk, Černý, Vohralík, Novák, Havel), zůstali také karty s replikou medaile Medal of Honor. Další klasikou jsou dřevěné Game Moments (fotky ze zápasu s Kanadou), které mají ale tentokrát lesklou přední stranu. Nesmí chybět řadovky, které jsou rozděleny na řadovky hráčů Československa a hráčů Kanady. Novinkou oproti minulé sérii jsou znovuobnovené Pressplaty (od řadovek ČSSR i Kanada).
Série tedy obsahuje:
18 Team Czechoslovakia - limit /33
20 Team Canada - limit /33
17 Game Moments - limit /30
20 Medal of Honor - limit /12
5 Letters of Heroes - limit /3 (karty žijících hráčů podepsané)
38 Pressplate - limit /1 (všechny karty jsou ve 4 verzích - všechny mají limit 1/1, jedna verze od každé karty je podepsaná)
+ podepsané verze některých karet náhodně vložené
Box obsahuje:
3 řadovky ČSSR
3 řadovky Kanada
2 Game Moments
2 Medal of Honor
1 Letters of Heroes
1 Pressplate
v každém boxu je jedna podepsaná karta z výše uvedených
A teď už k breaku:
Box + balíček

Team Canada - Tony Esposito a Mickey Redmond a Serge Savard

Team Czechoslovakia - František Pospíšil a Bedřich Brunclík a Ivan Hlinka

Game Moments - Phil Esposito / Wayne Cashman / Jiří Holeček / Oldřich Machač

Medal of Honor - Miroslav Daněk a Bohuslav Šťastný

+ detail medaile

Letters of Heroes - Karel Vohralík

Pressplate - Vladimír Martinec BLACK

+ detail

Na závěr chybí už jen ta podepsaná karta, která mi udělala velkou radost, protože putuje rovnou do sbírky kladeňáků
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Game Moments - František Pospíšil (dále jsou na kartě Jiří Holeček, Dennis Hull a Stan Mikita)

Celkově s boxem velká spokojenost, podařilo se mi sehnat dvě karty do sbírky (Pospíšil BASE + GAME MOMENTs autograph), k tomu taková menší raritka řadovka Hlinky s limitem 21/33 , navíc naa pressplatu sem trefil Čecha a ne Kanaďana, takže můžu jenom doporučit.
Mimo Pospíšila je vše volhné, hlavně na vžměnu za jiné karty z této série:
Pospíšil - medaile
Novák - medaile, písmeno a řadovka
Horešovský - řadovka
Díky za pozornost.
PS, pokud jsem uvedl nějakou nepřesnost ohledně plnění boxů nebo sérii tak se omlovám.