Nejdříve jeden bonusový retail balíček 09-10 Champ's za který děkuji.

K tomu jsem vzal ještě tradičně tři balíčky 11-12 KHL All Stars, kde by mohl padnout Vrána na Goldce

A ještě 3 balíčky 08-09 Artifacts na rozjezd, který se celkem vyvedly:

Pak už přišla řada na boxík Artifactů:
Bohužel jsem neměl takové štěstí, jako ostatní, dokonce přišlo i to, co jsem nechtěl ze všeho nejvíc a tím je prošlá redemption Wild card. Ani nevím, co bych za ní dostal, respektive snad ani nechci vědět. Na druhou stranu cílem bylo i složení nádherného base setu, což se až na 5 karet povedlo, což je parádní! Box rozhodně doporučuji, hlavně začínajícím sběratelům, protože base set je nádherný a navíc za ty peníze může člověk chytit i nějaký hitík. Škoda jen těch redemption.

No a nakonec mě čekal boxík, který ani nebyl původně v plánu, ale něčím jsem ten jeden box Artifactů musel nahradit. Volba tedy padla na 08-09 OPC retail kvůli výše uvedeným důvodům. Karty OPC se mi nikdy nelíbily, bohužel názor stále platí, ale pouze, co se týče řadovek...
Nejprve několik řadovek + Marquee Rookies na ukázku:

Dále legendy a retro

A nakonec inserty a paralelky, který se mi naopak velice líbí. Mám rád lesklé karty s různými efekty a tyto jsou přesně ten typ. Snažil jsem se je fotit foťákem, ale ani tak se nepovedlo zachytit ten pravý efekt:
#SL8 Stat Leaders Chris Osgood, Jean-Sebastien Giguere, Dominik Hasek

#CL9 Team: Columbus Blue Jackets

#CL2 Team: Atlanta Thrashers

#AWD-JB Trophy Cards - Bill Masterton Memorial Trophy - Jason Blake - Toronto Maple Leafs

#SH-13 Season Highlights - Mike Modano

#2ND-HZ Second Team All-Stars - Henrik Zetterberg

#390 Gold Parallel - Matthew Lombardi

#400 Gold Parallel - Brian Pothier

#459 Gold Parallel - Jamie Langenbrunner

#474 Gold Parallel - Brad Boyes

#229 Blank Backs - Ryan O'Byrne (zadní strana je prázdná bez textu)

A nakonec dle mého názoru case hit, ale nejsem si jistý. Vloženo 1:1080

*
**
**
*
#BB-GL - Autographed Buybacks - Tom Gilbert

Jméno ale mohlo být lepší.
V balíčku byla dokonce i ve sleevu