na dovolence jsme s bráchou chtěli breakovat stylem videa, a sice zároveň po etapách na zastávkách. První překážkou se stalo počasí, když nám 8 z 10 hodin cesty propršelo

Brácha breakoval OPC retail box ročník 2008/09. Měl zájem o nějaký set, kde by mohl najít Davida Krejčího, navíc si chtěl posbírat i nějakou dávku pěknou dávku karet, tak jsem ho podpořil v tomto produktu, který je podle mě ideální variantou spousty pěkných a jednoduchých karet a je toho kupaaaa

Já breakoval Hobby box Fleer 2006/07. Můj záměr byl jasný, dosadit do svého neúplného base setu několik proměnných, bylo jich tuším 11, nejsem si jistý, a chytit inserty

Nejprve 2008-09 OPC Reatil box

Brácha breakuje...

Tato pětice je ukázkou base karet, ale s tím rozdílem, že tento kvintet je verze Gold...

V následujících dvou obrázcích dobrá jména... když z toho brácha tahal nejdřív Raye, pak Cama, tak si říkám pěkné, pak přišel Jarri, a na to hned Standa s Bobbym... A když na modráscích tahal Tonyho, Granta, Dougieho, Wayna nebo Scotty, tak jsem si říkal, aspoň má kousek historie s tou správnou dávkou důležitých jmen

No, a to by mělo být vše, ale... brácha se s tím nepáral, vytáhl kartu, která je 1:72 paklům... byla to Winter Classic... a která???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Český obránce v barvách Sabres, což je pro bráchu jako fanouška šavlí výhra, Jaroslav Špaček

A následuje 2006-07 Fleer Hobby box
Tak jak je asi všem známo, takto vypadají řadovky

Pár RCček ... potěšil mě "pan milionový" Shea Weber

"Speed Machine" - Drury navíc, k výměně...

"Hockey Headliners" - Finský blesk je navíc, kdo by měl zájem....

"Total O"

Netminders

No, a že by něco na konec? Byla přeci garantovaná jersey nebo podpisovka...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..... a máme tu Mikka Koivu

PS: Omlouvám se, je to break z července, ale k tomu abych to sem postnul se tak nějak dostávám až teď