10-11 UD Ultimate
Re: 10-11 UD Ultimate
Velká gratulace k Hallovi. Taky jsem tohle otvíral a podruhý bych si radši koupil dvě židle a rychlovarnou konvici 

Díky moc   byl to můj první break a abych se přiznal z počátku jsem byl velice zklamaný
 byl to můj první break a abych se přiznal z počátku jsem byl velice zklamaný  nové série karet od r. 2000 "nasávám" asi měsíc a tak mi úplně nedošlo co jsem rozbalil. Zklamaní přešlo po dohledání přibližné ceny karet
 nové série karet od r. 2000 "nasávám" asi měsíc a tak mi úplně nedošlo co jsem rozbalil. Zklamaní přešlo po dohledání přibližné ceny karet 

byl to můj první break a abych se přiznal z počátku jsem byl velice zklamaný
 byl to můj první break a abych se přiznal z počátku jsem byl velice zklamaný  nové série karet od r. 2000 "nasávám" asi měsíc a tak mi úplně nedošlo co jsem rozbalil. Zklamaní přešlo po dohledání přibližné ceny karet
 nové série karet od r. 2000 "nasávám" asi měsíc a tak mi úplně nedošlo co jsem rozbalil. Zklamaní přešlo po dohledání přibližné ceny karet 
no keby ja takéto otvorím, tak skáčem po plafón  2x colorado do zbierky + hall veľmi slušný na výmenu/ predaj
 2x colorado do zbierky + hall veľmi slušný na výmenu/ predaj  

Tak pak se to zklamání dá pochopit:-)Quiking píše:Díky mocbyl to můj první break a abych se přiznal z počátku jsem byl velice zklamaný
Co na to Twenty Two a jeho konkurenti?

Gratulace, parádní trefa.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
						- Luky
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že 22 seděl netrpělivě za rohem:DD jinak parádní trefa.

- TwentyTwo
- Legenda 
- Kontaktovat uživatele:
Už píšu, musel jsem zavolat finanční poradkyni, pak Milanovi, že ruším Slapy a teď dávám dohromady splátkový kalendář 
Tohle je opravdu povedenej break, ale poslední dobou je tady těch top RC Oilers nějak moc. Musím se vyléčit z té rookie horečky a soustředit se zas chvilku na Smythe, CuJa, Weighta, Sala apod.

Tohle je opravdu povedenej break, ale poslední dobou je tady těch top RC Oilers nějak moc. Musím se vyléčit z té rookie horečky a soustředit se zas chvilku na Smythe, CuJa, Weighta, Sala apod.

Zase si mě předběhl, ale jsem už smířenýTwentyTwo píše:Už píšu, musel jsem zavolat finanční poradkyni, pak Milanovi, že ruším Slapy a teď dávám dohromady splátkový kalendář

Já se teď zase soustřeďuju na golmany, hlavně Ranford, Fuhr, Roloson

Columbus Blue Jackets a Sam Gagner.
No 22, jestli kvůli tomu zrušíš Slapy, tak to ti tu kartu radši koupím  Nebo radši prodej ledvinu
 Nebo radši prodej ledvinu  

Hall bude nejspíše volný - čekám ještě na další zásilky a pak uvidíme, případní zájemci mohou psát
 Hall bude nejspíše volný - čekám ještě na další zásilky a pak uvidíme, případní zájemci mohou psát 
Sice ti nevěřím, ale stavím se do frontyQuiking píše:Hall bude nejspíše volný - čekám ještě na další zásilky a pak uvidíme, případní zájemci mohou psát

Ok píšu si tě na seznam s nabídkou?  

Pokud si ho Twenty nevezme, určitě se dohodnemeQuiking píše:Ok píšu si tě na seznam s nabídkou?

- superman66
- Legenda 
Hezký, moc hezký.. když jsem zaregistroval že je tu brejk UD Ultimate tak jsem si jen řekl.. no to zas bude provar... a ono ne   . Gratulace k Hallovi a gratulace k odvaze jít do tohodle produktu
 . Gratulace k Hallovi a gratulace k odvaze jít do tohodle produktu  

Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
						Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
tak k Hallovi urcite gratulace, takova karta musi potesit  

- MaskCollector95
- Hvězda 
- Kontaktovat uživatele:
A Taylor Hall RC and a Kevin Shattenkirk memorabilia card? Wow, superb box of Ultimate Collection! Congratulations.  

Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
						Pinnacle, In The Game, evropský masky
Když jsem tady viděl jak dopadly ostatní breaky, tak jsem věřil, že něco trefim  samozřejmě jsem si chtěl vytáhnout Milana Hejduka na Ultimate signature logo 1/1
 samozřejmě jsem si chtěl vytáhnout Milana Hejduka na Ultimate signature logo 1/1  
  nechám si dál zdát
 nechám si dál zdát 

samozřejmě jsem si chtěl vytáhnout Milana Hejduka na Ultimate signature logo 1/1
  nechám si dál zdát
 nechám si dál zdát 
No tak ten Hall má v jůesej větší cenu, takže si za něj nějakého Hejduka klidně koupit můžešQuiking píše:Když jsem tady viděl jak dopadly ostatní breaky, tak jsem věřil, že něco trefimsamozřejmě jsem si chtěl vytáhnout Milana Hejduka na Ultimate signature logo 1/1

nechám si dál zdát

https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
jo to by taky možná šlo  
  díky ma-me
 díky ma-me  

díky ma-me
 díky ma-me