Navíc je ta fotka zrcadlově obrácená...trtrtr píše:Nevím, jestli si toho všiml někdo další, ale nepřijde vám divné n kartě 1/1 triple tag mít hráče: Zetterberg, Datsyuk a... Zetterberg?![]()
Viz.
Ale ty indentitoTie píše: Mě se zase to písmo líbí, je dost výrazné, kontrastní... dává těm Tundra kartám identitu. Jinak tohle budou v reálu krásné karty. I když Artifacts nevyhledávám, musím uznat, že některé karty z této nové série jsou moc povedené.
Mám doma Dájmondy z roku 97. Ale řekl bych že tam byla nějaká přestávka. Teda kromě výluky ještě nějaká. Nezdá se mi, že by BD existovaly nepřetržitě.TwentyTwo píše:Třeba takový Black Diamond to je asi nejtěžší, protože tam moc možností není a katy jsou víceméně rok co rok hodně podobné. A od jakého vycházejí roku? Už někdy v půlce 90. ne?
BDčka měly pauzu tuším 1 až 2 roky nějak v letech 2001 - 2003. Do té doby jely nepřetržitě. Před výlukou ještě jednou vyšly, potom výluka, a po výluce už jely zase nepřetržitě.Vasil píše:Mám doma Dájmondy z roku 97. Ale řekl bych že tam byla nějaká přestávka. Teda kromě výluky ještě nějaká. Nezdá se mi, že by BD existovaly nepřetržitě.TwentyTwo píše:Třeba takový Black Diamond to je asi nejtěžší, protože tam moc možností není a katy jsou víceméně rok co rok hodně podobné. A od jakého vycházejí roku? Už někdy v půlce 90. ne?
Za mě nové Artifacts definitivně příjemná změna i když přirozeně názory na světlejší vzhled budou různé.TwentyTwo píše:Tome to mi nemusíš ukazovat jak vypadají artifactsMyslíš jako kde myslím ten historický nádech celkově u karet nebo u tohoto ročníku? Tak třeba koukni na letošní Autofacts. Ta má podobný styl pozadí jak base pro rok 12/13. U těch navrhovaných karet jde vidět v pozadí textura jak kdyby kameny s opravdu decentním náznakem nějakého reliéfu. Akorát ty pro příští ročník jsou světlejší než ty předešlé. Je tam dobrá práce se zaběhlou značkou. Je to zjednodušeno, čím se mi zdá návrh kvalitnější, ale díky známosti značky Artifacts a jejího stylu si série zachovává svoji tvář. Navíc mám rád karty se světlým podkladem. Krásně tam vyniknou barvy klubů.
K těm kartám na obrázku, tak base z roku 08/09 se mi zatím zdají nejlepší. Uvidíme jak budou vypadat v reále tyto. Ale zas ty Tundra Tandems jak je Horton / Vokoun, tak ty se mi vůbec nelibí jako jedny z mála celkově.
Hele vy dvědvojky nechápavý22 píše: Ale ty indentitone sranda
Když mluvíš o identitě, tak právě Artifacs ji mají založenou na nádechu toho historična a mýtů. A hlavně tomu je uzpůsoben font už od logotypu. Když to vezmeš ty karty tak všude je použito písmo se serify, vycházející ze římských nápisových písem. A mezi to dají nějaký laciný bezserifový font? Ještě z různýma efektama, které se pro tisk moc nehodí. Ono míchat serifová a bezserifová písma není moc dobrý nápad. A když, tak je to opravdu těžká práce. Ale to zas dělám chytrýho
![]()
To je pravda - inserty Team Canada jsou celkem bezne. Obmenu insertu rozhodne vitam i kdyz pravda, mohlo to bytMolda píše:Aha, tak toho jsem si ani nevšimnul, že už nebudou Stars a Legends, ale nové dvě série. Což mě docela mrzí. Goalies budou fajn, ale team canada? Něco takového je už pomalu v každé druhé sérii.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host