18x Winner Take All (2x Hobby, 1x Retail)

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2012.
Michal
Legenda
Legenda

Re: 18x Winner Take All (2x Hobby, 1x Retail)

Příspěvek od Michal »

Veteran fans hcs píše:
Michal píše:
hokejcards píše:taky jsem nechápal co je tam špatně...jediné co mě napadlo je že by to mohlo být Best Of The Best jinak nevim...ale zas tak dobře na tom s aj nejsem :wtf:
Je to tak, jak píšeš: Best of the best...tuším že se tak dokonce jmenoval i insert z DSek z roku 2000 [a i když nemáte rádi české karty a kritizujete je, tak to měli napsáno správně].
Zdálo se mi, že to je i obecně používané a známé spojení...
ale mě opravdu nezajímá jak něco nazvala firma DS,mě se líbilo tohle a gramaticky je to správně
Možná vám je opravdu jedno, jak kdo co nazval, ale základy musí být stejné, aspoň u té gramatiky by to tak mohlo být. Nevím kde jste zjistil že to je správně, ale rychlá korektura:
napsal jsem best of the best do googlo = několik výsledků
napsal jsem best from the best = 0 výsledků a byl jsem přesměrován na best of the best
Hold čeština je taky pěkný jazyk a na karty k českému nároďáku by se i víc hodila, no ne? :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Michal píše:Zeptejte se na sportscard foru, tam vám řeknou co a jak i ,,nezaujatí" ;)
A ty sis tam ty ty reakce od nezaujatých četl? Tam opravdu nikdo takový podřadnosti neřeší. :clap:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tahle diskuze by se spíše hodila do topicu Legendy...hodnoťte prosím hlavně break.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

DzEjDy píše:
Michal píše:Zeptejte se na sportscard foru, tam vám řeknou co a jak i ,,nezaujatí" ;)
A ty sis tam ty ty reakce od nezaujatých četl? Tam opravdu nikdo takový podřadnosti neřeší. :clap:
Dzejdy...chlape...děkuji za plnohodnotný příspěvek - opět. Klikni si ale na předešlou stránku a přečti si, o čem je řeč. Kdyby pan Hrbek neodsuzoval karty jiných výrobců a neříkal, jak má všechno lepší [designově, promyšleně atd] tak je mi nějaký ,,from" místo ,,of" opravdu volný ;)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Také vážně nechápu tu chybu v názvu? :) :?: Best from the best => Nejlepší z nejlepších

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

vojta píše:Také vážně nechápu tu chybu v názvu? :) :?: Best from the best => Nejlepší z nejlepších
To máš úplně jednoduché. Američan a Angličan nikdy nepoužije "best from the best", protože s tím nikdy nepřijde do styku a pokud, tak velmi zřídka a ojediněle... Tím samozřejmě neříkám, že je to co pan Hrbek uvedl na kartách nějaká závratná hrubka, spíš je to velmi neobvyklé. Jen vycházím z toho, co se všeobecně používá.

"best of" je ustálená fráze, která je v globálu používaná v 99,9 % případů - v hudbě, sportu, módě,...

"from" se používá, když něco je/pochází z něčeho.. zatímco "of" je jakási selekce, výběr...

http://esl.about.com/od/grammarstructur ... d-From.htm
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Díky za objasnění *thks* :thumbup:

hc_pardubice
Nováček
Nováček

Příspěvek od hc_pardubice »

Ja myslim, ze je uplne jedno, jestli tam je BEST OF nebo BEST FROM ..

Bianconero
Legenda
Legenda

hc_pardubice píše:Ja myslim, ze je uplne jedno, jestli tam je BEST OF nebo BEST FROM ..
Aspoň je vidět, že nejsi "anglofil" ;) Každému to může přijít jinak důležité :thumbup:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Mrzí mě že to znova otvírám ale dnes jsem mluvil s člověkem který žije 10 let v USA a bylo mě řečeno že best from the best se používá ve významu když chcete určit,vymezit počet těch co jsou nejlepší.
v našem případě když se na MS sejde naprostá elita mě jestli jsem to dobře pochopil ten výraz špatně nepřijde.
jak jsem nakoupil,tak ....ale samozřejmě je tu hodně lidí zdatných v ang.jazyce :)

Bianconero
Legenda
Legenda

Veteran fans hcs píše:Mrzí mě že to znova otvírám ale dnes jsem mluvil s člověkem který žije 10 let v USA a bylo mě řečeno že best from the best se používá ve významu když chcete určit,vymezit počet těch co jsou nejlepší.
v našem případě když se na MS sejde naprostá elita mě jestli jsem to dobře pochopil ten výraz špatně nepřijde.
jak jsem nakoupil,tak ....ale samozřejmě je tu hodně lidí zdatných v ang.jazyce :)
Tak určitě :D jak by se hodilo říci ;) .. Každopádně já to vidím jako hodně hovorové, to "best from the best". Neříkám, že je to špatně ;) Já bych dal na karty, kdybych samozřejmě něco takového vyráběl, tu verzi s "of", kterou můžeme vidět na každém rohu. Ale já do toho nemám moc co kecat, tím spíš, že ten produkt mě jako potencionálního kupujícího úplně míjí. Jen jsem přidal názor :)

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Nechci být ironický, ale lepší je konzultovat angličtinu s odborníky, než s člověkem "co žije 10 v americe". Sice se to asi napsat dá, ale moc se to nepoužívá. Navíc nechápu angličtinu u hokejových kartiček vyráběných v ČR a s českými hráči.
Hobby od roku 1994.

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Tony Lapacka píše:Nechci být ironický, ale lepší je konzultovat angličtinu s odborníky, než s člověkem "co žije 10 v americe".
A není náhodou větší odborník ten co tam žije a jazyk denně používá? *iwm*
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Joffrey_15 píše:
Tony Lapacka píše:Nechci být ironický, ale lepší je konzultovat angličtinu s odborníky, než s člověkem "co žije 10 v americe".
tak ti nevím, on je rozdíl mezi spisovným a hovorovým jazykem. To, že někde žiješ neznamená, že mluvíš spisovně :) .. viz. přijdu později x přijdu dýl (jižní Čechy) *rfl*

Bianconero
Legenda
Legenda

Joffrey_15 píše:
To je dost zavádějící :) Můžeš žít na nějakém místě a používat tamní jazyk, který si se naučil, a přece nemusíš znát všechno dokonale ;) Zvlášť u těchto předložek apod. Kdo ti na to odpoví lépe? Člověk, který se do USA/Anglie (zkrátka anglicky mluvící země) přestěhoval a žije tam 10-15 let? Nebo člověk, který se tím jazykem zabývá a studuje ho? Když budu chtít znát názor na gramatiku, rozhodně si zajdu za člověkem, který se danou věcí zabývá a studuje ji. Že někdo něco provozuje neznamená, že to provozuje daleko lépe a 100% správně. Jen takový poznatek.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Tak se už nepřete,nebo se kousnu a vydám příští rok karty z korejské ligy.
a to už z té studovny nevylezete vůbec :lol:

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Tak zas je fakt, že nemá smysl dělat z "komára velblouda". Nicméně v tom produktu s Haškem bylo taky něco podobného. Takže si myslím, že by výrobce mohl nechat vydělat taky nějakému korektorovi, když už chce dělat kartičky v tomto "international style". 8-)
Hobby od roku 1994.

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2012“