Já v tom nemám bordel ale affly mi v tom bordel začíná dělat.Lukyn55 píše:no dokonce.. Gustavson v tom má bordel
.. kdyžtak to sem nějak zhrň, které týmy už sou zabraný, ať člověk nemusí pročítat 10 stránek

Já v tom nemám bordel ale affly mi v tom bordel začíná dělat.Lukyn55 píše:no dokonce.. Gustavson v tom má bordel
.. kdyžtak to sem nějak zhrň, které týmy už sou zabraný, ať člověk nemusí pročítat 10 stránek
Jooo beru, Gustavssone nečti až každý druhý příspěvekaffly píše:tak já beru Penguins a Oilers
affly píše:Jooo beru, Gustavssone nečti až každý druhý příspěvekaffly píše:tak já beru Penguins a Oilers
tak určitě by nebylo špatné vzít score 11/12 a UD 11/12 I nebo IIzpuklina píše:Přátelé čas utíká jak voda a za 14 dní tu máme druhé pokračování burzy v Brně.![]()
Dále jaké boxy byste uvítaly?
Tak ho doval, já si jeden balíček koupímaffly píše:co takhle boxík na balíčky 2008-09 UD Black Diamond Hockey Hobby Box? To by se vám nelíbilo? Mě jo
Jo souhlasím.Diamanty beru.affly píše:co takhle boxík na balíčky 2008-09 UD Black Diamond Hockey Hobby Box? To by se vám nelíbilo? Mě jo
Přesně...stačí jedenGustavsson50 píše:Jo souhlasím.Diamanty beru.affly píše:co takhle boxík na balíčky 2008-09 UD Black Diamond Hockey Hobby Box? To by se vám nelíbilo? Mě jo
Ale affly ty přece musíš chtít nějaký Victorky ani to nemusí být box tobě stačí jeden balíček.![]()
A pak přeposlat neznámějšímu sběrateli téhle sérieaffly píše:Přesně...stačí jedenGustavsson50 píše:Jo souhlasím.Diamanty beru.affly píše:co takhle boxík na balíčky 2008-09 UD Black Diamond Hockey Hobby Box? To by se vám nelíbilo? Mě jo
Ale affly ty přece musíš chtít nějaký Victorky ani to nemusí být box tobě stačí jeden balíček.![]()
jarosenko píše:Kluci tak já dorazím taky. Už bych měl být ready a vzhledem k tomu že tam valí Matěj, tak pojedu s ním
vypadá to na solidní účast, superjarosenko píše:Kluci tak já dorazím taky. Už bych měl být ready a vzhledem k tomu že tam valí Matěj, tak pojedu s ním
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti