já se klidně hlásím na sežvejkánípavelbart píše:Nejsledovanější break balíčku - já se u každého příspěvku víc a víc bavím![]()
Millere, jestli chceš, pošlu ti klidně celý box, když to všechno vyžvejkáš

já se klidně hlásím na sežvejkánípavelbart píše:Nejsledovanější break balíčku - já se u každého příspěvku víc a víc bavím![]()
to je výzva !pavelbart píše:Nejsledovanější break balíčku - já se u každého příspěvku víc a víc bavím![]()
Keď som ukazoval doma, že som mal v balíku žuvačku tak starú ako ja, otec ju hneď šiel okoštovať... vložil do úst, zakašlal so slovami "však len prach mi z nej v ústach zostal", prehltol a pokojne pozeral ďalej TVPROCHEY píše:Tak já to teda asi zkusímTabaracci píše:Já vždycky sežeru, nebo aspon ochutnám, uplně všechno, takže lóni jsem při otevírání jednoho balíčku toppsek samozřejmě neodolal a žvejku zkusil... asi po minutě jsem jí vyplivnul, pač výsledek žvejkání je jen taková rozpadající se dál nežvejkatelná kašeLuksa9 píše:rád zkouším nové věci takže bych do toho i možná šelmira095 píše:To de, to bych risknul bejt tebou LuksoMolda píše:Luksa: pokud to chceš opravdu vědět, tak mále vyvrátila obsah žaludku jak to prý bylo hnusné, tak to hned po chvilce vyplivla no a pak jí ta žvýkačka šla snad ještě dva dny cítit z úst i když si pořádně vydrhla zuby, jinak chut zas tak hrozná nebyla
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host