Brankařská hokejka Dominika Haška - zde

Uz vcera jsem psal prodejci, zda se jedna o ofiko serii ci nejake home made...zatim odpoved nemam. Az napise, hodim to sem.SugarRay píše:Nevíte někdo co je tohle za karty ?
http://aukro.cz/robert-reichel-2010-cze ... 22262.html
Odpoved od prodejce:SugarRay píše:Nevíte někdo co je tohle za karty ?
http://aukro.cz/robert-reichel-2010-cze ... 22262.html
Moc tomu nerozumím,APK nemůže nic takového schvalovat,nemá k tomu pravomoce,kluby vždy zastupuje mar.agentura a to je v současné době pořád ještě BPA.SugarRay píše:PO nesouhlasu APK ? Hustý , asi jim z toho moc nekáplo nebo se jim karty OFS zdají být reprezentativnější ? To snad ne . V český hnilobě je těžký něco vytvořit .
Přesně tak, zrovna nedávnou jsem se na toto téma bavil s velmi znalou a trochu vlivnou osobou...Veteran fans hcs píše:Moc tomu nerozumím,APK nemůže nic takového schvalovat,nemá k tomu pravomoce,kluby vždy zastupuje mar.agentura a to je v současné době pořád ještě BPA.SugarRay píše:PO nesouhlasu APK ? Hustý , asi jim z toho moc nekáplo nebo se jim karty OFS zdají být reprezentativnější ? To snad ne . V český hnilobě je těžký něco vytvořit .
S Charouzempavelbart píše:Přesně tak, zrovna nedávnou jsem se na toto téma bavil s velmi znalou a trochu vlivnou osobou...Veteran fans hcs píše:Moc tomu nerozumím,APK nemůže nic takového schvalovat,nemá k tomu pravomoce,kluby vždy zastupuje mar.agentura a to je v současné době pořád ještě BPA.SugarRay píše:PO nesouhlasu APK ? Hustý , asi jim z toho moc nekáplo nebo se jim karty OFS zdají být reprezentativnější ? To snad ne . V český hnilobě je těžký něco vytvořit .
Taky zalezi na tom, zda to je vubec pravda nebo si to prodejce vymyslel kvuli verohodnosti. Ty karty mi totiz vazne pripadaji jako homemade.Veteran fans hcs píše:Moc tomu nerozumím,APK nemůže nic takového schvalovat,nemá k tomu pravomoce,kluby vždy zastupuje mar.agentura a to je v současné době pořád ještě BPA.SugarRay píše:PO nesouhlasu APK ? Hustý , asi jim z toho moc nekáplo nebo se jim karty OFS zdají být reprezentativnější ? To snad ne . V český hnilobě je těžký něco vytvořit .
Pozor SugarRay,fotky jsou to nejdůležitější co musíš řešit když chceš vyrábět karty!!!SugarRay píše:smiesko fotky neřeš tady jde přece o charitu. No to mi pokálej hlavu i s navijákem , jsem lačný po dalších informacích o týhle filantrop serii .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host