"Kdo dneska ještě kupuje videokazety?"
 Tak pozor pánové! S touhle věcí si hodlám užít víc zábavy a vzrušení, než s jakoukoli videokazetou, kterou jsem kdy viděl! (Pravda, bejvaly i takové kazety... no nic!

Tak pozor pánové! S touhle věcí si hodlám užít víc zábavy a vzrušení, než s jakoukoli videokazetou, kterou jsem kdy viděl! (Pravda, bejvaly i takové kazety... no nic!  )
 )
 Tak pozor pánové! S touhle věcí si hodlám užít víc zábavy a vzrušení, než s jakoukoli videokazetou, kterou jsem kdy viděl! (Pravda, bejvaly i takové kazety... no nic!

Tak pozor pánové! S touhle věcí si hodlám užít víc zábavy a vzrušení, než s jakoukoli videokazetou, kterou jsem kdy viděl! (Pravda, bejvaly i takové kazety... no nic!  )
 )
 !
 ! )
 )
 )
+ jeden nováček
 )
+ jeden nováček
 Navíc jsem i při tom všem vyzískal dost karet, které ještě nemám, takže myslím, že po dokončení rozbalování tohoto boxu bude sbírka Series One když ne kompletní, tak alespoň k cíli velmi blízko!

Navíc jsem i při tom všem vyzískal dost karet, které ještě nemám, takže myslím, že po dokončení rozbalování tohoto boxu bude sbírka Series One když ne kompletní, tak alespoň k cíli velmi blízko! !
 ! )
 ) (samozřejmě kromě nováčků, tam je těch mezer podstatně víc).
  (samozřejmě kromě nováčků, tam je těch mezer podstatně víc). . Samozřejmě jsem do konce doufal, že na mě z posledního balíčku vypadne McDavidovo grafitti, nebo alespoň nováček Matty Beniers, ale nestalo se.
 . Samozřejmě jsem do konce doufal, že na mě z posledního balíčku vypadne McDavidovo grafitti, nebo alespoň nováček Matty Beniers, ale nestalo se. !
 ! 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host