Chance LIga se mi hodně líbí , né žádnej špičkovej design , ale zajímavý karty , super plnění boxů Hobby i těch Blastrů protože tam jsou hodně zajímavý ty obří Jsy karty kde se daj najít moc pěkný kousky dresů . Kupoval jsem dva hobby , dva Blastery , u hobby jsem měl kliku na case hit Jersey Letter Jiránka z Prostějova pro mě je tohle série 10 / 10 stejně jako ELH i Chance ligu sleduju víc než NHL , mam k tomu daleko blíž , líbí se mi s jakym nadšenim se na tý sérii pracuje na tom finálnim výsledku to je vidět , ty karty jsou moc pěkný a obecně na tý sérii je vidět že to dělaj lidi co tomu rozumí jako tomu bylo u OFS za pana Hrbka tady je ten rukopis jasně vidět , nevim jestli na tom pan Hrbek přímo spolupracuje s Goal Cards , ale můj tip je že ano . V sérii jsou podpisy jenom na samolepkách na rozdíl od ELH , ale to vůbec nevadí , Goal Cards šlo o to aby podpisový karty byli v perfektním stavu , tudíž jsou jenom samolepky . Stick karty suprový , Jsy taky , paralelky řadovek i insertů , zajímavý jména na checklistu , jasná desítka pro mě .
Silver paralelky / 60 v Blaster boxech

Gold / 23 Paralelky z Hobby

Každej golmanskej set potěší , tady jsou základní karty , paralelky a podpis .

Pak jsem zkusil další Exclusive ELH ,parádní podpisy co jsem ještě neměl . Neskutečná série od SportZoo .

Synergy 21 / 22
To je série přesně pro mě , samí inserty a paralelky , moc se mi ty karty líbí , hlavně FX, měl jsem 4 boxy a řikal jsem si že když v nich bude jedna nízko limitovaná paralelka tak budu spokojenej , aspoň nějaká / 99 , neměl jsem ani jednu takovou kartu !! Ale jinak je to nádhera , já takovou sérii nemůžu hodnotit jinak než 10 / 10 ikdyž to plnění by mohlo být stejně jako u Allure s garantovanym podpisem na box , ale zase na druhou stranu tady je víc těch insertů a paralel karet a to je pro mě osobně víc .Plastový karty jsou taky moc povedený , inserty blejskavý , tohle se prostě povedlo UD .

MK Reprezentace 2022 Retail Box - Děs a Běs
Rozbaloval jsem před vánoci 4 Hobby Boxy a ty jsou super , Retaily stojí skoro stejně , ale to plnění je hrozný , vůbec to nemůžu nikomu doporučit kupovat protože je to prostě debilně balený , v boxu budete mít plno duplikátů nejenom řadovek , ale i paralel karet ! Kupoval jsem to abych sesbíral ty řadovky a získal nový paralel karty k těm co už mám z hobby boxů a seskládal nějaký duhy , ale když už to je takhle koncipovaný tak ten box by měl stát ve srovnání s hobby tak polovinu . Každá řadovka 3 x - 4x Matěje Blumla jsem měl 7 x

Co se mi líbí tak určitě Goalies inserty že byl na obou Will tentokrát nevadí , Timeline taky moc pěkný inserty , podpisovky super , celkově se mi ta série líbí , ale kdybych měl hodnotiti jenom tu retail verzi tak tomu dávám tak 6 / 10 protože ve srovnání s hobby je ten rozdíl propastnej , samozřejmě slabší plnění s tim se počíta u týhle verze , ale když už tak se má adekvátně k tomu upravit i cena a hrozný množství duplikátů že to nebylo ani v 90tých letech v sériiích Pro Set a Score . Proto ty retaily fakt nedoporučuju kupovat .

A nakonec Legendy , moc jsem se na tuhle sérii těšil jako všichni tady , 4 boxy jsem urval a známkovat to nebudu , protože to nemá smysl stačí se podívat jak se to prodává to mluví samo za sebe , je to něco jinýho konečně , hodně zajímavej a pestrej checklist , zajímavý nápady u těch insertů a podpisovek co se týče názvů i provední .
Co považuju za nápad dekády jsou ty All Time Future Watch , legendy v rookie sezoně , v tý době kdy tyhle hráči byli mladý žádný takový karty nevycházeli a takhle to teď vzít s tou fotkou mlaďocha , nechat to podepsat v tom moderním designu SPA to prostě nemá chybu , ty platový verze to samí v bledě modrym , krása , krása , krása !! Klobouk dolu před UD za toto . Evolve taky nádeherný , hodně se mi líbí Profiles karty , to že tam je takový množství druhů těch podpisových karet atd. Nemá cenu nosit dříví do lesa . Mě dostal ten Briere pro mě super karta a hlavně pro mě uplně dvě top karty jsou ty dvě paralelky Mária a Hašana , jelikož jsem ujetej na ty paralelky , je to můj největší fetisch tak za ty jsem byl hodně rád .
A škoda že Burrows je s náhubkem

Kuba a Pivoňka , hustý jako prase

TOP DVOJKA : Hašek / 99 Gold Paralel a Lemieux / 66 Goldy paralel