Box první
Na Canvasu Hull, paralelky Howella a Beezera...slušnej start

Na Dominant Digits se musí krásně vyjímat ty podpisy, ale mě se bohužel vyhnuly. Škoda, že Roy má nějak zmáčknutej pravej dolní roh

Podpisy? Jako podepsanej Decagon asi dobrý, ale ta jména...jasně, trefil jsem to...

Box druhý
Krásnej Beliveau, k tomu Nolan, Tkachuk nebo Chelios...slušný

Behind the Boards mi přijde jako karta, která by víc seděla do UDS1, 2 nebo Extended 20/21. Zmáčknutej pravej dolní roh pro změnu u Hawerchuka...

První podpisovka mi znova připomněla moje brejkařský "štěstí" z minulosti...a už jsem si začal docela nadávat

.
.
.
.
.
.
.
U druhý to ale přišlo a hned se obloha začala rozjasňovat...

No, ale to nebylo vše a jako třešnička na dortu se ukázala ještě podpisovka číslo tři...rovnou do sbírky

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Suma sumárum, ke konci se to dost dobře stupňovalo a klidně bych si zkusil otevřít boxy další. Všichni chceme vytáhnout toho Gretzu, ale od toho se člověk musí odprostit. Ve výsledku převládá spokojenost. Mít na Decagonu zvučnější jméno než Kehoe a Kuba, tak jsem asi hodně spoko. Grant Fuhr jde rovnou do sbírky podpisů legend, Cournoyerův podpis už mám, takže tady bych se nebránil výměně za podobné jméno, které naopak nemám. Zbytek bude k dispozici.
Díky za pozornost