3x ELH Exclusive 2. série

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2022.
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

3x ELH Exclusive 2. série

Příspěvek od SugarRay »

Předobjednával jsem ještě v srpnu přímo na webu SportZoo hned jak spustili předobjednávky protože pří první sérii jsem to podcenil a stihnul jsem pak urvat jenom jeden jedinej box , ale zase v tom byla 1 of 1 name plate stick Horáka ze Sparty takže jsem si to vychutnal .
Druhá série se mi zase moc líbí , nový inserty , uplně nový druhy podpisových a memo karet . Z insertů se mi nejvíc líbí True Loyalty , nádherný karty a ty booklety jsou naprosto luksusní , tady dávam to nej limitovaný , karty podisy / memo :

Obrázeks4 by Ladislav Suchy, on Flickr

Obrázeks3 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázeks2 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázeks1 by Ladislav Suchy, on Flickr
Obrázek

elektrikar
Hvězda
Hvězda

Re: 3x ELH Exclusive 2. série

Příspěvek od elektrikar »

Vondrka pěknej *gc*
Spectacle jsou také pěkné karty, když tam není zrovna ponožka *rfl* , ale prostě to bílé místo na ten podpis je tam jak pěst na oko
U těch bookletů mám problém, že ten druhej kus karty je takovej chudej, informace která zabere celou plochu *nevim*
chyběnka
na vymenu
sbírka :
EHLERS

MOST WANTED:
"YEAR OF THE DRAGON" Signature (x/19)
YOTD-12 Pavel Kantor (G) TRI
YOTD-22 Vladimír Svačina TRI
YOTD-24 Ethan Werek TRI

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Jako fanda Motoru musím napsat, že Vondrka pecka! Zbytek nedokážu docenit. Ale karty pěkný.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Bejt Honejsek, jsem nasranej podepisovat ten debakl :D

A btw. dost na Sportzoo nadáváš, pak to stejně kupuješ, tak jak to s nima, Sugare, vlastně máš?

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Jednoduše , karty jako takový se mi líbí to už jsem řikal asi desetkrát , nelíbí se mi jak se staví ke sběratelum i potencálnim partnerum a ty zpožděný vydání to je druhá věc , no a hlavně jak jsou nastavený ty druhy boxů a ty ceny . Zítra budu brejkovat ještě jeden exclusive co jsem objednal u Pavla a pak budu shánět jednotlivý karty když vydávalo OFS tak jsem toho bral vždycky mnohem víc , celý casy většinou takže tak .
Hodně se těšim na ty Saves Help o pana Hrbka tam jsem objednal case , ale SportZoo ty karty fakt dělá taky pěkný to prostě musí každej uznat .
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2022“