pavelbart píše: ↑ned 29. kvě 2022 18:34:32
Je jich tam hodně, díky bohu ale velká většina jsou super jména, což rozhodně není u všech produktů pravidlo. Kdyby to byl normální podpis, chápu tvou polemiku. Jenže auto patch je 1x (někdy 2x, ale ne často) na case, takže z tohoto úhlu pohledu je to zkrátka velmi povedený, update neupdate. Pokud auto patch nahradí klasický podpis (garantovaný), tak je to přeci jen jiný. Updaty (podpis bez patch) jsou ve Stature 20-21 většinou vkládaný jako druhý podpis, tzn. že sběratel ho má navíc! Tady je sám asi proto, že je to patch. Co je pozitivní, ty boxy jsou opravdu velmi dobře plněný...
Já prostě nikdy nebudou souhlasit s jejich "politikou", kdy naplní nový produkt něčím, co JINDE CHYBÍ. Navíc když to ještě potom vydávají jako zde, jako hit. To je prostě špatně. A je mi úplně ukradený, jestli to je Autopatch, 1/1, nebo single podpis. Co maj říkat třeba sběratelé Modana, který si kvůli němu kupovali první sérii a on teďka bude vkládanej do týhle, protože z "nějakýho důvodu" v té první nebyl...
A že tam jsou dobrý hráči na updatech je spíš smutný, než abych to bral jako nějaký plus. Protože těch hráčů je takový množství, až hanba. Prostě ty dobrý hráči tím pádem chyběj v minulým produktu, a nikoho to nesere.... teda až na mně