Pavle, ty lidi se mu vysmívají a opovrhují jím z nějakého důvodu. První velká vlna přišla s tím, kdy se spojil s STBákem a začal s ním dělat byznys, a teď nemyslím mistra Renátu, se kterým si kryjí zadky, ale pana motýle z karavanu, mimochodem našeho budoucího prezidenta.

Všichni vědí, že Kladno je díra světa, hokej se tam dobře nedělá, žije z minulosti a jen žere Jágrovy peníze. On má pořád potřebu být mediálně známý, neustále touží po pozornosti a uznání, protože byznysově nemá investování do Kladna absolutně žádný smysl, je to černá díra na peníze. Jeho samotného to taky štve, to je vidět. Měl by sebrat rozum do hrsti. Ale to po člověku, co má všechny kolem na háku, novinářům tyká, snaží se zastat de facto každou roli na Kladně, to po něm zkrátka chtít nemůžu. To, co předvedl v Pardubicích, jak ztratili slušně rozehraný zápas, a teď nemyslím to, jak působil na ledě, ale jak po utkání dělal svému týmu de facto tiskového mluvčího - odmítl sám dát rozhovor a volal na kluky z kabiny, aby šel někdo ke zpovědi - to bylo něco nevídaného. Vystupování stylem "všichni si ze mě sedněte na zadek, já jsem Jágr", protože přesně tak to vůči veřejnosti působí, mu nedělá dobrou vizitku. O to víc jsou na něho lidi naštvaní, že se postavil za Tomáše Krále. To je prostě průšvih.
Možná až se vykašleme na adorování zlaté generace, vytáhneme si mozky ze zadků, a to nejen my fanoušci, posedlí nostalgií a vzpomínám, ale i pánové představitelé na svazu a jejich kamarádi, tak se třeba začne situace obracet k lepšímu. Přestaňme žít minulostí. Co bylo včera už nikoho nemá zajímat. Rozhodující je současnost a budoucnost. Protože jestli nás tady všechny něco posílá do kopru, pak to je neustálé se ohlížení. Jágr jako mediální hvězda extraligy vypovídá o tom, že jsme totálně v hajzlu. A jestli to lidem nedojde, tak je to ještě horší, než jsem si myslel.