Ovšem milovníci stylu UD1 a UD2 si přijdou na své

Ale ono je celkem jedno jak ty karty vypadají, v dnešní době lidi koupí úplně všechno

To souhlas, ani jsem si nevšiml, ale to vyfotím mobilem líp já, když dám "portrét":-))).Slausek píše: ↑stř 02. úno 2022 21:40:43Mě se zas většina těch fotek, co jsem měl možnost vidět, nelíbí. Ono to, podle mě, bude i tím celkem nudným a nezáživným designem řadových karet. Třeba ten Kváča je pokus o zajímavou fotku, ale absolutně brutálně splývá s tribunou za ním. Ale jak už tady bylo jednou psáno, sto lidí...
S tím naprosto souhlasím a mohl bych se pod to podepsat.Bianconero píše: ↑pát 04. úno 2022 14:18:29Hlavně ale zase zprofanovaný Jágr na přebalu, už se mi ten člověk opět hnusí, když vidím, jak se chová, co dělá, jak mu všichni lezou do zadku. Těším se, až skončí, nebo až Kladno spadne, jakože v momentě, kdy jeho přestane bavit dělat si svůj mediální obraz a skončí, tak Kladno na víc než na Chance ligu mít nebude.
... Jágr už opravdu není ozdobou ligy a těžit jeho jméno mi přijde na křeč a zbytečné. Aspoň ten Marek Mazanec a Milan Gulaš to zachraňují.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host