pro 33mc Martine víš dobře že ta smlouva co jsi dostal ty, měla úplně jiný účel než to aby jsi ji podepsal

Ale i tak to k necemu bylo - treba i ty ses tenkrat tak jako ja dozvedel par novych veci. Dneska uz je ale vis tak jako tak... A navic jsi se v podstate kvuli tomu seznamil s par OK lidma, ne ??Veteran fans hcs píše:Pánové,že Vás to pořád baví
pro 33mc Martine víš dobře že ta smlouva co jsi dostal ty, měla úplně jiný účel než to aby jsi ji podepsal

Máš svatou pravdu,třeba to ještě zkusíš33mc píše:Ale i tak to k necemu bylo - treba i ty ses tenkrat tak jako ja dozvedel par novych veci. Dneska uz je ale vis tak jako tak... A navic jsi se v podstate kvuli tomu seznamil s par OK lidma, ne ??Veteran fans hcs píše:Pánové,že Vás to pořád baví
A co rikal R. P. McMurphy v Preletu nad kukaccim hnizdem : " Alespon jsem to sakra zkusil ! " !!!!

SugarRay píše:Co mě strašně se*e na těch podpisovkách je to že oni dávaj naprosto ty stejný karty klubum a když si pak někdo napíše o podpis na kterejkoliv ELH klub tak dostane to samí jako ty vytáhneš z boxu za 1400,- kč nebo kolik , přijde tohle někomu normální ?
I kdyby jich tam daly 5 na box tak tohle je podpásovka co nemá obdoby .

Ale na těch co ti pošlou z klubu přece není razítko. Za něj taky platíš ten box, abys jí měl s tou parádní limitací.superman66 píše:SugarRay píše:Co mě strašně se*e na těch podpisovkách je to že oni dávaj naprosto ty stejný karty klubum a když si pak někdo napíše o podpis na kterejkoliv ELH klub tak dostane to samí jako ty vytáhneš z boxu za 1400,- kč nebo kolik , přijde tohle někomu normální ?
No super... tak to si asi napíšu žádost

Docela drahé razítkoSteven Hockey Cards píše:Ale na těch co ti pošlou z klubu přece není razítko. Za něj taky platíš ten box, abys jí měl s tou parádní limitací.superman66 píše:SugarRay píše:Co mě strašně se*e na těch podpisovkách je to že oni dávaj naprosto ty stejný karty klubum a když si pak někdo napíše o podpis na kterejkoliv ELH klub tak dostane to samí jako ty vytáhneš z boxu za 1400,- kč nebo kolik , přijde tohle někomu normální ?
No super... tak to si asi napíšu žádost

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti