Jak již název tohoto téma napovídá otevíral jsem svatý grál hokejových karet The Cup 19/20 a taktéž jeden Collector's The Final Series.

Co se týče českého produktu, tak si myslím, že box nebyl vůbec špatný a hlavně rukavice Petra Kodýtka je více než slušná.

No a nyní k The Cup. Jen bych rád podotknul, že box jsem nezakoupil z vlastních prostředků, nýbrž to byla výhra v razzu. Měl jsem prostě obrovský kus štěstí a vzhledem k tomu, že jsem nikdy předtím žádný high-end produkt neotevíral, tak jsem si tohle náležitě užil.

A teď už k samotnému obsahu. Karty tady uvidíte v pořadí, v jakém byly v boxu. První byla základní Rookie Class s jedním z těch nejlepších nováčků v checklistu.

Poté následovaly dvě RPA karty s ne tolik zajímavými nováčky jako na první kartě. Já si ale nemůžu pomoct, tyhlety karty jsou prostě nádherné.

Následovala karta ze setu, který se mi do včerejška tolik nezamlouval. Na kartách Exquisite Collection mi vždy přišly zvláštní ty obří patche a kus malinké fotky hráče na úplném vrchu karty. Včera jsem změnil názor, naživo vypadá karta celkem jinak a naprosto mi vyrazila dech. Na vlastní oči je to opravdová bomba a čistá elegance.

Další karta je pro mě top celého boxu. Jeden z mých nejoblíbenějších brankářů z devadesátek na překrásné kartě Signature Renditions.

A poslední karta taky není úplně špatná.

Moje úplně první jednička z NHL produktu. Sice printing plate, ale pořád jednička. A na ní mladý talent montrealských Habs.

Za mě je jediná škoda, že z šesti karet bylo pět nováčků, chtělo by to ještě alespoň jednu nějaké hvězdy nebo stálice, ale stěžovat si nemůžu a ani nebudu. Tuhletu otvíračku jsem si užil se vším všudy a myslím, že jsem vytáhl skvělé kousky.