Já si to chci v Pardubicích užít, potkat fajn lidi, vidět legendy, třeba i něco drobného koupit do sbírky. kdo to má stejně, ať jede

To období si pamatuji u sebe taky velmi dobře, chtěl jsem vše, co jsem viděl. Fakt je, že za úplně jiný peníze než dnes, ale třeba ITG nízké limity byly tenkrát hodně drahé!!ma-me píše: ↑pát 29. říj 2021 15:41:51Je to tak, Martine. Ten pocit mít všechno, co vyjde, mě provázel u "hromadění" karet Michaela Frolíka. Přesně, je to droga - což může být jedna z forem bláznovství. A vůbec si netroufám tvrdit, že bych byl vyléčený. Dlouho se neobjevilo nic, co by to prověřilo. Trochu se teď bojím, až začnou vycházet karty Víťovi Krejčímu (NBA - OKC), protože vyrůstal u nás v Písku, ve stejném klubu, ve kterém jsem hrával i já. To bude srdcovka
.
Jinak zítra ráno před pátou budíček a hurá směr Pardubice.
ve všem se dá souhlasit ale distribuci SportZoo nevěřím, konkrétně u té druhé série FL, exclusive boxi vyprodané za pár minut stránka padala apod., ale od vydání až to teď vidím na FB stále ty samé lidi brejkovat exclusive casiBianconero píše: ↑pát 29. říj 2021 8:45:11V tomhle ohledu nám SportZoo ukázalo, že jde jít i vlastní cestou. Druhou sérii Fortuna ligy z většinové části prodávali sami. Na druhou stranu se nezachovali košer, když někomu (konkrétně oficiálním prodejcům, distributorům) slíbili určité počty boxů a nakonec si to rozmysleli, s tím, že si to prodají přes sebe a dali jim jen zlomek slíbeného. To taky úplně neukazuje na rovnost podmínek a fér jednání.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host