Komentář nahodím s fotkama později.
https://youtu.be/VIZqehtv4aU
Po dlouhé době jsem se rozhodl, že si zakoupím na hokej-karty nějaký lepší box. Artiny se mi moc líbí a ještě jsem tento box neotvíral. Spolu s ním jsem koupil tradičně několik balíčků.
První bonusový balíček MVP 17-18

Druhý balíček SP Authentic 18-19. Tady sem si akorát nepřál update UD. Nakonec podpis a Wayne taky dobrý.

Poslední balíček letošní UD 1. serie. Tady jsem zase nechtěl portraits. Standartně mě tato karta nikdy nějak nenadchla a letos je to snad ještě horší.

Na řadu přichází Box Artifacts 20-21. Jako boxový vandrák si kupuju box opravdu jednou za čas a o to víc si to rozmyšlím. U artefaktů panovaly velké rozpaky. Viděl jsem, nejenom zde na fóru, spoustu boxů. Některé error, kde je jen pár limitek a redemption, některé obsahově lepší ale karty zničené. Na toto téma zde proběhla celkem výživná diskuse. Já se přikláním k názoru, že pokud box stojí skoro 4000, měly by ty karty být v pořádku. Na druhou stranu jsem viděl i boxy, které byly zcela v pořádku. Můžete posoudit sami.
Hodně řadovek bylo poškozených. Vždy jde o levý horní roh.

Limitky, až na trošku posunute limity, byly ok.

Další limity taky ok. Redemption asi nejlepší karta v boxu. (kvalitativně)

2.-3. místo
Karty celkem v pořádku. Aurumka ma trošku drblou levou vrchní stranu.

No a první místo. Bez povinných teček.
Krásný limit, horší jméno, krásný patch, a vlevo nahoře trochu odlouplá barva.
Určitě box hit. Na case hit je to asi špatné jméno. Viděl jsem ale nedávno group break na case, na hokej-karty, a takový limit tam byl myslím jen jeden. (Filip Forsberg)

Mé hodnocení je nakonec kladné. Po tom co jsem viděl jinde, jsem celkem spokojený. Chyběl mi tam sice podpis, ale ten není garantovaný. Obrovská škoda toho drblého rohu u hitu.
Jaké je vaše hodnocení?