24 balíčků po 8 kartách, celkem 192 karet, nášup řadovek a v mém případě 23 "lepších" karet - insert, paralelka, jersey, Young Guns.

Portréty na jména vydařené, hlavně za mě Tkachuk a Jokiharju.

O-Pee-Chee Update karty a slušná přehlídka jmen. Elias Pettersson, Rasmus Dahlin a navrch na paralelce Miro Heiskanen.

S ohledem na vývoj událostí a neprosazení se Liase Anderssona, jak se mu predikovalo, je tu pro mě jasně nejlepší Jakub Zbořil.

Canvasky se náramně povedly, jména hodně parádní a navíc jsem se mohl radovat z jersey, která má poměr vkládání 1:58.

No ale největší nadšení přišlo tři balíčky před koncem. V ruce jsem měl pořád jen 4 Young Guns a říkal si, že teď už musí přijít. Přišly obě zbývající a navrch jedna bonusová. Young Guns Canvas - vkládání 1:48, tedy v průměru 1 na 2 boxy - a hned to nejlepší možné jméno, jaké se na ní dalo vytáhnout.
Elias Pettersson.

Break jsem si ohromně užil.
Většina karet z toho boxu půjde do nabídky na Absolute Card Collector pod hlavičkou účtu Absolute Card Collector. Kdo bude mít zájem, předem ho odkazuji, aby mířil tam, budou tam k prodeji. Měnil bych jedině v případě nabídky za Filipa Zadinu.
Nechám si pravděpodobně jen Jakuba Zbořila. Eliase na YG Canvas určitě nechci pouštět "pod cenou", je to úžasná karta a nejraději bych si ji nechal. Ale s ohledem na cenovku přes 100 USD ji raději zkusím udat, abych mohl peníze reinvestovat do sbírky se Záďou, kde už mám zase vyhlédnutých několik drahých karet.