Box jsem si koupil už během listopadu, ještě než jsem dal dohromady všech šest podepsaných karet pánů Martince a Šťastného. Na začátku prosince jsem pardubické legendy zkompletoval a doufal, že ve vánočním boxu najdu podobné jméno z historie a zadařilo se (viz níže).
Jestli je něco, co bych opravdu vyzvdihl, tak jsou to oversized karty. Za mě nejlepší počin od pana Hrbka za dlouhé roky. Ano, jsou tu vždy skvělé podpisovky, resp. legendy, které se mnohdy těžko shání. Ale pokud to vezmu z technologické stránky, tak tohle je oproti minulosti zase krok kupředu a něco, co tady ještě nebylo.
Všechny karty z toho boxu půjdou do nabídky na Absolute Card Collector pod hlavičkou účtu Absolute Card Collector. Kdo bude mít zájem, předem ho odkazuji, aby mířil tam, budou tam k prodeji. Měnil bych jedině v případě nabídky za Filipa Zadinu.
Snad bude v budoucnosti další podobně strukturovaný box. Poměr cena/výkon? Nádhera. U mě panuje velká spokojenost a dávám pomyslné hodnocení 10/10.

Jaroslava Špačka a řadovky jsem otevřel z bonusového balíčku.
Kaberle, Buckna, Pospíšil - limitace 3/25 (u všechn stejná)
Tožička, Potsch, Martínek - limitace 16/25 (u všechn stejná)

František Kaberle st., podepsaná karta v limitu 1/6. Naprosto fantastický kousek.