Třeba je to jen jedna karta ze setu, ale použili na ni více fotek.Dee91 píše:... Jedine co my nebere hlava ze preco dat toho istého hráca 2x do toho isteho setu
 Kdyby si radši pospíšili s Certified
  Kdyby si radši pospíšili s Certified  

Otázkou je, jestli těch pár karet s těmi vzájemnými vzkazy normálně vložit do boxů, nebo je nevydat
 Otázkou je, jestli těch pár karet s těmi vzájemnými vzkazy normálně vložit do boxů, nebo je nevydat  Podle mě na to budou dva pohledy. Jeden, že se jedná o zajímavou vzácnost, kterou je fajn mít ve sbírce. Druhý pohled na to bude, že to tu kartu kazí
 Podle mě na to budou dva pohledy. Jeden, že se jedná o zajímavou vzácnost, kterou je fajn mít ve sbírce. Druhý pohled na to bude, že to tu kartu kazí 
 A na jedné mu Kovalchuk i odpověděl
 A na jedné mu Kovalchuk i odpověděl 

... no, ale zda Panini je vydají nebo nevydají to bude oříšek. Já osobně vubec nevím. Ale pokud by ji někdo breaknul v boxu tak by jeho reakce zněla nějak tak: WTF??? Panini are you kidding me
 ... no, ale zda Panini je vydají nebo nevydají to bude oříšek. Já osobně vubec nevím. Ale pokud by ji někdo breaknul v boxu tak by jeho reakce zněla nějak tak: WTF??? Panini are you kidding me 

ale aj tie gombičky nie sú zlý nápad
  ale aj tie gombičky nie sú zlý nápad  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host