Pôvodne som chcel prvú sériu z roku 2019-20 ale tá sa vypredala tak som sa musel uspokojiť s druhou, dúfajúc v nejaké karty Preds alebo portraits/canvas Fehervaryho.
Ako prvé som otvoril OPC Glossy Rookie, pretože ma na tom nič extra nezaujímalo. Karty sú to ale celkom pekné a ako spestrenie asi fajn

K series balíkom: Hneď z prvého balíka som vytiahol Young Guns Elvisa, čím som považoval túto plechovku za podarenú a sklamanie by to už nebolo. Karty s dobrými menami však naďalej pribúdali. Pred posledným balíkom som si povedal že už nie je možné, aby tam ešte niečo bolo a vykukol z neho Young Guns Kirby Dach. Výsledok teda takýto:

Najväčší hit tohto boxu pre mňa prišiel v 3. balíku. Ako neskúsený otvárač som Jersey kartu vytiahol prvý krát, preto ma to potešilo najviac. Meno síce mohlo byť lepšie, ale na druhej strane radšej nejaký nováčik z krajiny ktorá nemá výrazne zastúpenie než nejaký Kanaďan ktorý po par rokoch na farme aj tak skončí v Európe alebo na dôchodku.

Box teda bol nad všetky moje očakávania, nebol tam ani jeden base pack a do zbierky pribudli tiež tri radovky Predators.
Ak by niekto mal záujem o výmenu, píšte.