sice jsem zde na fóru nováček, ale s kartami jsem začal už v roce 1991. Ano moje první karty byly Pro Set, asi jako všech sběratelů v mém věku

od mala se mi líbilo logo Devils, takže sbírání karet tohoto týmu bylo jasnou volbou. Posléze jsem se profiloval pouze na gólmany a tak vznikla moje první velká sbírka, přesněji legendy Martina Brodeura. Paralelně jsem sbíral Seana Burkeho, Chrise terreriho a Todda Elika. K tomu ještě všechny sety od roku 1990 až do 2003 (měl jsem doma cca. 42.000ks karet) a to uznejte, bylo dost na hlavu.
Rozhodl jsem se tedy na pár let přestat, přesněji v období od 2004-2013.
Následně mne závislost sbírání karet a sledování nočních zápasů NHL dohnalo až do fáze, kdy jsem začal plánovat cestu do zámoří a vidět na vlastní oči nejslavnější ligu světa a samozřejmě tolik milované Devils.
To se nakonec povedlo a měl jsem obrovské štěstí, protože jsem se mohl potkat i s několika hráči osobně. Od té doby cestuji do USA několikrát ročně sledovat zápasy a dění v klubu. I díky tomu jsem intenzivně začal sbírat karty české legendy Patrika Eliáše, kterých mám v současné době přes 1500 ks.
Současně jsem jeden z administrátorů česko-slovenské Fanpage Devils (www.newjerseydevils.eu), která sleduje dění týmu z Newarku a farmy v Binghamtonu. Máme i další kanály, jako například Facebook, Twitter a Instagram.
Toť o mne asi vše, kartám zdar a těm krásným zvlášť.

----------------