Většinou si objednávám jen balíčky, ale jednou do roka (ono asi nebude jen jednou, ale pšššš...) si prostě udělám radost nějakým tím retro boxíkem. No, a protože si při těch pravidelných nákupech nikdy nezapomenu přiobjednat balíček či dva Pacificů, padla tentokrát volba právě na ně.
36 balíčků po 8 kartách bylo příslibem mnoha minut

Hlavním cílem/přáním bylo trefit Cramer's Choice Awards, 1:721 balíčkům. Jelikož se mi dřív povedl malý zázrak a z jednoho balíčku jsem vytáhl S. Yzermana, a já mu chtěl pořídit bratříčka...

Red paralel 1:3

Blue parallel 1:10 /250
- chtěl jsem alespoň jedno zajímavé jméno a to se určitě povedlo

In the Crease 1:10
- přesně ten typ inzertů, o kterých jsem psal výše, krása na ně koukat - a navíc sbírka se díky boxu slušně rozrostla

Main Attractions 1:10
- jedna hvězda vedle druhé

Maximum Impact, Milestones 1:19

Rise to Stardom, View From the Crease 1:37
- M. Turcovi je defacto věnován celý box (je na obale, jako jediný má v této serii podepsané karty a je mu věnován celý samostatný set inzertů - vlastně rovnou dva), to že asi nenaplnil svůj celý potenciál je věc druhá, pravdou je, že jeho inzertní série mi přijdou velmi povedené a líbivé

Authentic Game-Worn Jersey 1:19
- milovníci Atlanty by si přišli na své, ale nejen oni. K Hniličkovi jako golmanovi jsem měl vždycky výhrady, ale ta jeho "džerzinka" naživo vypadá moooc hezky

A to je vše... Na první pohled pro někoho málo... žádný patch, žádný podpis, cíl také nesplněn... Ale tak to není, otvíračka byla parádní a skvělá. Z karet mám velikou radost a už teď vím, že base chci poskládat komplet. Díky za pozornost a všem hodně štěstí, ať už budete otevírat cokoliv...