2019-20 Black Diamond
2019-20 Black Diamond
Zdravím všechny sběratele, dnes na burze jsem zakoupil tento produkt. Box to vskutku není levný, ale karty jsou to velmi hezký.
Dovolím si tvrdit, že se povedla 1x super trefa dokonce i s výborným jménem ( dnes už legenda Canadiens ), takže za mě veliká spokojenost.
Díky za všechny případné ohlasy!!!
1) Pekka Rinne
2) řadovka Bo Horvat / 249
3) Exquisite Collection Jack Hughes / 249
4) Diamond Gallery Miko Rantanen
5) Rookie Gems Filip Zadina / 399
6) Triple Diamonds SSP Carey Price / 25 !!!
Všem děkuji za pozornost !!!
Dovolím si tvrdit, že se povedla 1x super trefa dokonce i s výborným jménem ( dnes už legenda Canadiens ), takže za mě veliká spokojenost.
Díky za všechny případné ohlasy!!!
1) Pekka Rinne
2) řadovka Bo Horvat / 249
3) Exquisite Collection Jack Hughes / 249
4) Diamond Gallery Miko Rantanen
5) Rookie Gems Filip Zadina / 399
6) Triple Diamonds SSP Carey Price / 25 !!!
Všem děkuji za pozornost !!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2019-20 Black Diamond
Tak, jako vždy, nejdříve potlesk za odvahu!
Pro mě, jako sběratele legend Montreal Canadiens tam nevidím nic..... Zadina bude ASI dobrá trefa, to je samé Price.... Zbytek nedokážu ocenit, docenit, protože jak s oblibou a velkou nadsázkou říkám, ta jména mladých hráčů ani neznám.
.....
Jen se zeptám, ty Diamanty na kartách, to je sklo, plast?
Díky za ukázku!
Pro mě, jako sběratele legend Montreal Canadiens tam nevidím nic..... Zadina bude ASI dobrá trefa, to je samé Price.... Zbytek nedokážu ocenit, docenit, protože jak s oblibou a velkou nadsázkou říkám, ta jména mladých hráčů ani neznám.

Jen se zeptám, ty Diamanty na kartách, to je sklo, plast?
Díky za ukázku!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Karty moc pěkný, ale za mě nejhezčí ten Rinne 

Tak to se povedlo, box Black Diamond bez manufaktury...i když, ty diamanty jsou v podstatě manufactured, ale přijde mi to nějakým způsobem snesitelnější, než manufactured patch a hlavně je celkově design těchto karet opravdu povedený, odkazuje na staré Black Diamond a to se mi moc líbí. Stejně tak Diamond Gallery, moc hezká karta a i jersey Rinneho se mi líbí. Samozřejmě Price největší pecka a celkově hodnotím box velice dobře, což je ode mě u tohoto produktu hodně nečekané hodnocení
Gratulace Peldo

Gratulace Peldo

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
-
- Hvězda
Za mě určitě designově nejhezčí ten Rantanen. Price asi super, ale takovejhle box a neni tam ani podpis? to je normální, nebo je to slabší boxík? Nebo snad slabej? Každopádně ať je to ten nebo ten, tak ti přeju do příštích boxů výrazně více štěstí!!! Děkuju že to sem dáváš, strašně mě to baví, ale tohle by mě osobně zklamalo:(
Mike Modano!!!
- Bianconero
- Legenda
Záďa s Hughesem parádní! za mě ale nejlepší Carey Price. Tahle karta je hodně dobrá trefa!
Škoda, že u Rinneho není žlutý kousek dresu, ale taky dobrý. 

Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Takže, pokud tomu dobře rozumím, ty Diamanty jsou plast?deiv14 píše:Tak to se povedlo, box Black Diamond bez manufaktury...i když, ty diamanty jsou v podstatě manufactured, ale přijde mi to nějakým způsobem snesitelnější, než manufactured patch a hlavně je celkově design těchto karet opravdu povedený, odkazuje na staré Black Diamond a to se mi moc líbí. Stejně tak Diamond Gallery, moc hezká karta a i jersey Rinneho se mi líbí. Samozřejmě Price největší pecka a celkově hodnotím box velice dobře, což je ode mě u tohoto produktu hodně nečekané hodnocení![]()
Gratulace Peldo
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

-
- Legenda
Bude to zirkon, nebo odpad při broušení
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Veteran fans hcs píše:Bude to zirkon, nebo odpad při broušení
Takže úplně nulovou hodnotu to nemá....

Zrovna od tebe si tedy pochvaly vážím, moc díky!!!deiv14 píše:Tak to se povedlo, box Black Diamond bez manufaktury...i když, ty diamanty jsou v podstatě manufactured, ale přijde mi to nějakým způsobem snesitelnější, než manufactured patch a hlavně je celkově design těchto karet opravdu povedený, odkazuje na staré Black Diamond a to se mi moc líbí. Stejně tak Diamond Gallery, moc hezká karta a i jersey Rinneho se mi líbí. Samozřejmě Price největší pecka a celkově hodnotím box velice dobře, což je ode mě u tohoto produktu hodně nečekané hodnocení![]()
Gratulace Peldo
Odkaz na staré BD je povedený, naživo je karta opravdu krásná a ještě ke všemu ve velmi dobré kvalitě, což u těchto silnějších karet je skoro zázrak!!!
-
- Legenda
Pelikán křídla opět roztáhl a mává 

- SteveRogers92
- Legenda
Ano Pekka nádherná karta!Sulzer píše:Karty moc pěkný, ale za mě nejhezčí ten Rinne

MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Někde jsem četl, že ty diamanty jsou diamanty, ale uměle vytvořené. Plast by to neměl být.
Roberto Luongo 600/xxxx
-
- Legenda
A co je asi zirkon?dzarin2 píše:Někde jsem četl, že ty diamanty jsou diamanty, ale uměle vytvořené. Plast by to neměl být.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:

Zirkon asi není umělý diamantVeteran fans hcs píše:A co je asi zirkon?dzarin2 píše:Někde jsem četl, že ty diamanty jsou diamanty, ale uměle vytvořené. Plast by to neměl být.

Roberto Luongo 600/xxxx
-
- Hvězda
dzarin2 píše:Zirkon asi není umělý diamantVeteran fans hcs píše:A co je asi zirkon?dzarin2 píše:Někde jsem četl, že ty diamanty jsou diamanty, ale uměle vytvořené. Plast by to neměl být.
tvl píšeš na internet? tak ho použij ne???
https://www.e15.cz/magazin/v-cem-se-lis ... ne-1351791
Mike Modano!!!
jde to ale čím dál více ztuha, abych za chvilku nedomával!!!Veteran fans hcs píše:Pelikán křídla opět roztáhl a mává
-
- Legenda
neboj Peldo, peří dorostepeldap píše:jde to ale čím dál více ztuha, abych za chvilku nedomával!!!Veteran fans hcs píše:Pelikán křídla opět roztáhl a mává

jseš hodnej, že mě takto utěšuješ, ale peří není všechno. Celkově to nějak všechno stárne!!!Veteran fans hcs píše:neboj Peldo, peří dorostepeldap píše:jde to ale čím dál více ztuha, abych za chvilku nedomával!!!Veteran fans hcs píše:Pelikán křídla opět roztáhl a mává