6. místo Ville Husso Premieres #/ 1,299
Finský brankář odchytal na loňském MS tři zápasy, ale v NHL se zatím neprosadil. Ani v AHL to není žádná sláva, snad se časem chytí jako brankář, kterého jsem vytáhl z dalšího balíčku.

5. Taylor Hall SubZero
Držitel Hart Trophy za sezonu 2017/18 na SubZero neurazí.

4. Samuel Girard Premieres #/ 499
Nashville ho draftovali až ve druhém kole, pak vyměnili do Colorada, kde je letos druhým nejproduktivnějším obránce. A to ve 20 letech. Když bude takhle pokračovat, jeho nováčkovské karty půjdou nahoru.

3. David Rittich Premieres #/ 1,299
Rittichův příběh každý zná. V ICE měl jenom jednu kartu. Sice v nejvyšším limitu, ale po letošní průlomové sezoně jsou dost ceněné a žádané nejen pro našince. Chtěl jsem chytit na nováčkovské kartě jednoho z tria krajanů Rittich, Chytil, Nečas, takže spokojenost.

2. John Gibson Glacial Graphs Black Parallel #/ 49
Dlouho jsem váhal, kterou kartu dát jako jedničku breaku, nakonec prohrála brankářská jednička Kačerů na update ze sezony 2016-17. Nicméně zlatý podpis na černém a v relativně nízkém limitu se krásně vyjímá. Projížděl jsem weby a nikde jsem ji nenašel.

1. Kris Letang/Evgeni Malkin/Phil Kessel/Matt Murray Frozen Forsomes
Jasně, limitovaný patch by byl větší pecka, ale i karta tohoto druhu s nejvyšším poměrem vkládání 1:5,361 je docela pěkná trefa. Snad jen škoda, že nezbylo místo na kousek dresu Crosbyho, třeba místo Letanga. To by kartu ještě povýšilo.

Děkuji za sledování a případné komentáře.