No nevím, vzhledem k tomu, co je dnes za den...Veteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
odkládá na 1. května 2019
Ještě jednou se moc omlouváme
deiv14 píše:No nevím, vzhledem k tomu, co je dnes za den...Veteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
Tak to já bych ty karty přidal až do 19/20 serii 1 jako updateVeteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
Vypadá to že se alespoň někdo chytilelektrikar píše:Tak to já bych ty karty přidal až do 19/20 serii 1 jako updateVeteran fans hcs píše:Moc se omlouváme všem sběratelům, ale datum vydání II serie OFS Classic 18/19 se z vážných technických důvodů
Tento dotaz jsem očekával a s chutí na něj odpovímMartas píše:Mě by zase zajímalo, proč inserty (podpisy) "90 let vítkovického hokeje Signature (HC Vítkovice Ridera)" jsou jen v limitu /5 a ostatní /15, potažmo /20.To si můžu nechat zdát to sesbírat, ještě když tam chybí 11ka Olesz, asi neměl náladu.
![]()
Jinak booklety samozřejmě nádherné a výroční sety tak též.
Veteran fans hcs píše:Updaty YWTB - opět super. Jenom doufám že aspoň updatů podpisovek už moc nebude. Pomalu totiž začnou docházet zajímavý jména... (BTW kolik je ještě plánováno těch updatů ?)
další dotaz na který rád odpovím
design YWBT už končí a na příští projekt plánujeme jiný design
ovšem ještě je na cestě několik YWBT podpisovek podepsaných po termínu, proto je ještě zařadíme jako bonusové karty do dalšího projektu, bylo by škoda je nevyužít
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů