koukám že se nikdo nemá k prvnímu příspěvku, tak se toho ujmu.
Minulý týden jsem si u Pavla objednal 2 boxy. Jednu novinku, kde jsem si přál vytáhnout něco do sbírky Bruins a potom jeden boxík, který jsem nikdy neotvíral a ani tady se moc lidem do jeho brejkování moc nechtělo. A po pravdě řečeno vůbec netuším proč
Sice jsem je otevíral v obráceném pořadí, ale vzhledem k tomu co jsem uvnitř našel, tak to změním...
Jako první postnu. Artifuckty 18-19
Hezký karty, který si budu snažit posbírat (pouze Bruins)
Bejsky už všichni známe, tak je přeskočím a vrhnu se hnedka na TOP karty.
Jako první v pořadí redemption... RC - KRISTIAN VESALAINEN /799

Následují paralelky.... Keller ok, zbytek wtf

Další v pořadí jsy a lepčejší paralelka... Dermott (co se dá dělat) a Scheifele a Pavelski ok

No a když už mi u předposledního balíčku tekly slzy proudem, objevila se ještě jedna redemption...

Po registraci slzy zaschly a naštěstí mohu tento box přehodnotit z nejhoršího z nejhorších, za slušný

ELIAS PETTERSSON
2018-19 NHL ARTIFACTS AUTOGRAPHED ROOKIE RELIC REDEMPTION - SILVER (JSY-JSY) CD# I #'D TO 49 ... uff
No a nyní si dáme PANINI LIMITED 2011-12
Balíček byl po vytažení celkem hubenej, což jsem se zaradoval, protože to byla předzvěst že by zde mohlo být vícero podpisovek...
Bejsky /299

Jsy /99 Wendel Clark a Bobby Ryan

Banner season.... Baflén /199 a Henk /25

A máme tu TOP KARTY... Opět něco co si budu kompletovat

SC Winners auto...
Marty /99

a Žeňa /99

Luxus, Luxus a ještě jednou Luxus. Samozřejmě že hlavně z pohledu dvou těchto podpisovek, což jistě nebude standartní plnění

Jistě nezůstanu pouze u tohoto boxu a ještě nějakej si otevřu.
Kromě podpisovek je vše volný a kdo by měl nějaký tyhle SC podpisovky, tak se mi můžete ozvat.
Zdar.