pecka jako kráva gratulace k parádní kartě..

Vic co je nejlepsi, ze toho Comphera vytahla pritelkyne a prej “jeeeee zase nejakej ten kod”, rikam si, joo to bude nejakej ice premieres podpis, to je v pohode, tak mrknu na jmeno, v klidu, ted vidim to #’d to 10, tak si to prectu cely a boom, parada jako prase, tyhle karty mam fakt rad, den 5 byl hooooooodne top!!!Omerta píše:Koukám na Comphera a říkám si sakra to je pecka...jenom trochu škoda že na redempšn....a najednou na mně vykoukne Austonova raketa....tvl
A takto by měl vypadat správný kejshit. Karta co ti ten kejs dokáže alespoň z větší části zaplatit...

ještě ke všemu Letec, to sedlo pěkně
  ještě ke všemu Letec, to sedlo pěkně  

a Werenski parádní, ani bych neřekl že je to slabší jméno, ale v ve srovnání např. s Lainem nebo Matthewsem asi přece jenom trošku slabší je...každopádně gratulace /99 Ice Premieres jsou TOP karty
  a Werenski parádní, ani bych neřekl že je to slabší jméno, ale v ve srovnání např. s Lainem nebo Matthewsem asi přece jenom trošku slabší je...každopádně gratulace /99 Ice Premieres jsou TOP karty  

Jinak za mě, hlavně karty SUBZERO a Glacial Graphs (zde zejména Tkachuk), to jsou velmi povedené kousky.
 Jinak za mě, hlavně karty SUBZERO a Glacial Graphs (zde zejména Tkachuk), to jsou velmi povedené kousky.   Gratuluji moc.
 Gratuluji moc. Škoda, že už bude jen poslední díl, jo kdyby to bylo jak taková Ulice, to by bylo fajn... Den 8269.
 Škoda, že už bude jen poslední díl, jo kdyby to bylo jak taková Ulice, to by bylo fajn... Den 8269. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host