BTW. když jsem teď mrknul, za kolik se třeba prodává ten Dubois, tak na ebayi šel přes $200 v aukci, což mně přijde skoro jako jackpot, něco takovýho vytáhnout z Cupek. Akorát to tady u nás prostě nedokážeme docenit asi...
Tohle je Pavle taky jednoduchá matematika. Člověk, který otevírá desítky boxů, zákonitě dřív nebo později na takový box musí narazit. Kdyby to byl jeho první a jediný, pak by to byla opravdu smůla... Dost často jsou podobný komentáře u breaků od Svatoška, akorát že opačný, že on skoro ze všeho vytáhne nějakou pecku. Je potřeba si vždycky uvědomit, že on taky otevírá, nebo dřív otevíral, nevím jak to má teď, desítky nebo spíš stovky boxů ročně a tak je logický že na nějaký super karty natrefit musel. A určitě i on nejednou otevřel box jako je tenhle Peldapův. Za to dám ruku do ohně.pavelbart píše:Takových boxů v casu moc není, je škoda, že ho zrovna "vyžral" Pelda se svým zápalem.
Naprostej souhlasDzEjDy píše:Osobně to vidím jako Pavel. Neřekl bych, že je úplně problém v samotným složení boxu, jako spíš že se totálně nevydařily jména, resp. týmy na těch kartách. O Tippettovi dost často slyším, že je to jedno z těch hodně dobrých jmen, uvidíme, ještě neměl pořádně šanci to ukázat, ale spíš bych to viděl na marketingovej hype... Asi by bylo fajn, kdyby v každým boxu byla alespoň jedna karta nějaký legendy nebo staršího hráče, ale když je checklist postavenej ve smyslu 20 setů a z toho 15 zaměřených na rc, který ještě pak dál cpou do setů jako je Limited Logos, Brilliance, atd.. tak to prostě početně nevychází...
BTW. když jsem teď mrknul, za kolik se třeba prodává ten Dubois, tak na ebayi šel přes $200 v aukci, což mně přijde skoro jako jackpot, něco takovýho vytáhnout z Cupek. Akorát to tady u nás prostě nedokážeme docenit asi...
Važený kolego,vojta píše:Nějak jsem neplánoval se k boxů The Cup nebo vůbec k boxu NHL vyjádřit, ale vrtá mi hlavou jedna otázka. Nechci aby to bylo braný jako kritika, protože každý je svého štěstí strůjce a každý ať si kupuje co chce.
- Co člověka, co nemá šanci vytáhnou hráče do sbírky (sbíráte Jágra jsem někde četl), nemá v plánu si karty nechávat ve sbírce nebo se mu nelíbí skladba boxů (neustálé nadávání na řadovky the cup) nutí tenhle box si za takové peníze kupovat??? Proč to vůbec dělá? -
Ok, chce najít nějakou pecku. Nějakou drahou kartu, kterou tady těžko prodá za peníze, které má v zámoří. Já jsem si pro zajímavost otevřel Pavlův shop a našel si tam karty řekněme od 5k do 15k ... To jsou obrovský pecky, který vytáhnout zde v boxu, napsal by autor - to nemohlo být lepší. Proč tedy si radši ten podpis Gretzkyho, McDavida, Matthewse , ... nekoupíte? Nerozumím tomu a přijde mi to trochu jako nemoc si kupovat tyhle boxy za nekřesťanský prachy, kde je 90% šance že to skončí prodělkem a tím vlastně podporovat tu firmu co to vyrábí.
Sám boxy rozbaluju. Extraligové (resp. prvoligové) za pár šlupek (proti boxu the cup), kde mám šanci na svůj tým, a co neprodám, tak vím, že si ve sbírce nechám. Už takhle do toho jdu. Jasně, umím být z boxu nespokojený, ale nemám potřebu se nechat veřejně litovat kvůli něčemu, co jsem si způsobil sám tím, že jsem ten box za ty peníze koupil.
Nicméně přeju Vám, aby jste příště byl s boxem spokojenější.
Nezlob se, ale smysl to stále nedávádeiv14 píše:
Naprostej souhlas![]()
a jak je vidno, tak Dubois není jen krásná karta, ale i hodnotnáteď už snad moje hodnocení dává i trochu smysl
Váženy kolego, trochu ostřejší reakce, když jsem vám v úvodu psal, že to nemyslím zle, ale jen se ptám. Myslím, že komentovat si můžu co chci a naopak koho jiného se na tuto mou otázku zeptat, než toho nejpovolanejšího v rozbalování nesmyslně drahých boxů od monopolu UD.peldap píše:
Psal to v brejku lastikapeldap píše:
Já jen takovou malou vsuvku:něco jiného je tady o tom žvatlat, nebo pak jít, utratit za box 80% výplaty a vytáhnout tohle?
Jak jsem psal, až mi dá na fórum Lembi 2017-18 UD The Cup, něco podobného uvidíte ještě jednou. Dvě dobré karty, které jsem vytáhl jsou zde za cenu kterou mají neprodejné, zbytek opravdu o ničem. Nejhorší je, že v celém boxu byla 1 base karta, zbytek RC , ani jedna normální karta s normálním hráčem. Cena okolo 15000Kč, 80% mé výplaty, ještě mi bude někdo psát že box nebyl špatný???????
Myslím, že by jste byl překvapen, kolik "nejpovolanějších lidí" rozbaluje takové boxy. Viděl jsem na Youtubu opravdu veliké množství brejků The Cup a je velmi mnoho jiných produktů, které to plnění mají podstatně horší.vojta píše:Váženy kolego, trochu ostřejší reakce, když jsem vám v úvodu psal, že to nemyslím zle, ale jen se ptám. Myslím, že komentovat si můžu co chci a naopak koho jiného se na tuto mou otázku zeptat, než toho nejpovolanejšího v rozbalování nesmyslně drahých boxů od monopolu UD.peldap píše:
1) Nepovažuju tuto vzdělanost za pro mě nutnou, ale ano, má tam dvě karty (nepočítám paralelky) tak snad je jednou rozbalíte.
2) Dokud to lidé budou kupovat, skladba boxů se nezmění.
3) Smrtelného určitě ne, když nejde o život, jde o h... a je to náš společný koníček. Ale kupovat boxy za 80% svého měsíčního platu a pak si říkat, jaký kekel v tom byl (jako je v 90% těchto boxů vzhledem k ceně) už na pováženou asi bude. Ale to je jen můj názor, můžete si kupovat co chcete a tak se taky zařizujte.
4) Já osobně bych rozbalování boxů takových cen a plnění nechával na překupnících na různých portálech, dealerech a majitelům eshopů. Je jich hromada a ty karty se tak i tak ven dostávají.
5) Co tedy potom od těchto boxů očekáváte? V Čr se na tomto vydělá nedá, na ebay taky na české prodejce koukají přes prsty...
6) 7) 8) Jak jsem řekl, užívejte si své hobby, je to krásný koníček. Jaký si ho kdo udělá, takový ho má. To je na tom to hezké. Já se dnes těším na box Chance ligy za 990,- radost z něho budu mít, to vím už teď. Ať se vám daří.
Nezlobím se na TebeOmerta píše:
Nezlob se, ale smysl to stále nedává![]()
Hodnotná karta jenom díky RC šílenství. V potaz je také potřeba vzít to, kdo ji prodává. Je velikej rozdíl, pokud ji dám na bej třeba já, kdo má přes 50 hodnocení, a někdo kdo má 13k. Já bych dostal max 120-130 USD...
Vem si třeba ty nesmyslný pokřivený ceny ostatních HN...
RC Debrincat - stejně jako Dubois 4,5k a 5,3k![]()
A k tomu jména co něco znamenaj....
Messier/Staal - 1700
Tarasenko - 1300
Tavares - 1600
Messier - 2400
Roy - 2000
Price - 2500
Stammer/Tavares - 1700
A teď ty o něco "horší" hráči...
Backes - 350
Simmonds - 280
Nash - 320
Hedman - 406
Vasilevsky - 650
Tvl tady je něco hodně špatně...
Takže jak už tady padlo, tohle je US box, kterej za mořem bude pár jedinců opěvovat, ale jinak je to na poblití....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti