Pokud by byl zájem o nějaky karty, již brzy se objeví na Absolutu, krom těch, ktery půjdou do sbírky mně nebo kamarádům

No jo, ale zkomolil si mi příjmení, takže mi karta přiletí od Honzy.deiv14 píše:Já jsem tě zmínil i ve videu, mám přednost
Já vím, pak mi to došloDJjandy píše:No jo, ale zkomolil si mi příjmení, takže mi karta přiletí od Honzy.
Ne, je pravda, že lastik ji prezentoval už včera a tak jsem si o ní hned v tom vláknu napsal. Škoda, že si nevytáhl jinou, tady z toho ročníku mi jich ještě pár chybí, moc jsem se na 14-15 totiž nezaměřoval, ale to mám teď v plánu změnit.
To určitě, mohl jsem dopadnout i hůř, jak říkám, slabší průměr, ale rozhodně ne propadáklastik píše:Deive, ja myslim, ze na pohodu break, jasny podpis mohl byt lepsi, ale zrovna on ze startu vychazel na redemption, takze ve finale lepsi nez kus kartonu
No jo, nevím proč mi kdysi na základce takhle začali říkat, když tam žádný D nemám, Jany by bylo logičtější, ale to by se jednomu kámošovi nerýmovalo se slovem kšandy. Takže Jany, kde máš kšandy by nebylo tak úžasně vtipný.deiv14 píše:DJjandy píše:No jo, ale zkomolil si mi příjmení, takže mi karta přiletí od Honzy./quote]
Já vím, pak mi to došlokdyž ty to máš tak zmatečny s tou přezdívkou
za to se omlouvám samozřejmě
![]()
Taky bych radši vytáhl jinou verzi, tak příště se polepším teda
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host