Posílám své díky do Litvínova.

Několik málo legend z opravdu dob dávno minulých... Sandy, Ted, Babe, Jackie... obrovské legendy.

Pár hvězd především z 90s.

Našlo se i pár pěkných inzertů s opravdu povedenými jmény a k tomu 4 karty s digitálními kódy, ačkoliv v boxu byly garantovány pouze tři. Samozřejmě kódy po expiraci, takže už jsou nepoužitelné, ale pro mě digitální karty nemají význam, takže to je vlastně úplně jedno.

A nakonec nálož řadovek. Ony i ty legendy a hvězdy shora jsou součástí base setu, ale s ohledem na jména jsem je chtěl trochu vyzdvihnout. Každopádně i mezi dalšími řadovkami velká jména - Wainwright, Beltre, Cabrera, A-Rod, Verlander, Stanton, Arenado, Sale a další bouráci.

Base set čítá 200 karet (v kompletním produktu i několik paralelek, podpisovky, inserty). Na zadní straně každé karty je namísto statistik nějaká zajímavost z kariéry daného hráče, což je za mě naprosto parádní. Ačkoliv design velice jednoduchý, tak se mi karty celkem líbí. A s ohledem na to, že mám takto z boxu už třetinu setu, možná časem base set doplním a zkompletuju. Karty jdou na COMC v řádech desítek centů a kolem dolaru, takže by to nemusel být problém. Díky za váš čas.