Tak jsem dnes viděl zřejmě druhou půlku z master casu našeho GB a lepší nevidět... ještě větší masakr jak ten Steve Y. Někdy rozhoduje opravdu málo.Omerta píše:no tvl, to jsme včera navytáhli z kejsu (v GB u Pavla)... masakr!!
Souhlas, v tom druhým casu sice megapecka, ale zbytek prý v podstatě výplň...jirijost píše:Já myslím že GB dopadl dobře, bylo tam aspoň víc lepších karet a většina tak může být spokojená. Yzerman je ale obrovská paráda stejně tak i Boeser v limitu 8. Velká gratulace
Zdendo, moc ti děkuji, je fakt že ta karta je bomba !!!Zdenek1968 píše:Petře, karty pěkné, ale ten Yzerman ??? To je fakt bomba, pecka, nádhera !!! Moc ti to přeji.
já si taky myslím, že jsem u Artifacts nic podobného neviděl, moc díky za gratulaci !!!superman66 píše:No tak takovýhle dva boxy jsem u Artifactů už dloooouho neviděl.. jestli vůbec někdy. Gratuluju ke Stevovi i Brockovi
já jsem se šel rovnou celej osprchovat !!!!!Jirzik-ACS píše:co říct??? asi nic, jen si jdu vyměnit trenky!!!
gratulace![]()
![]()
Moc ti děkuji, je fakt že se to štěstíčko asi konečně unavilo a padlo i na mě !!!deiv14 píše:Steve Y opravdová lahůdka, moc lepších karet se z toho asi vytáhnout nedávelká gratulace a jsem rád, že to povedlo zrovna tobě, protože nás pravidelně zásobuješ super breaky a ne vždy je výsledek úplně ideální...no myslím že tohle je férová satisfakce
moc díky, jsem rád že můžu i díky Lembimu občas něco pěkného sem vystavit, je fakt že tyto dva boxy jsou totální masakr !!!deiv14 píše:Steve Y opravdová lahůdka, moc lepších karet se z toho asi vytáhnout nedávelká gratulace a jsem rád, že to povedlo zrovna tobě, protože nás pravidelně zásobuješ super breaky a ne vždy je výsledek úplně ideální...no myslím že tohle je férová satisfakce
Tak vzhledově jsou opravdu povedené ale jestli Redemption RC se mohou vyplatit, to ukáže čas. Sestava je zajímavá, leč uvidíme...Tony Lapacka píše:Letošní Artifacts vypadají dobře a taky Redemption karty z téhle série se můžou vyplatit...
je zvláštní, že tohle mě napadlo přesně taky. Ve spoustě boxů trochu zklamání, tady se to opravdu sešlo úplně neuvěřitelně, moc díky za gratulaci !!!Ceris píše:![]()
Nádhera a moc k těmto všem kartám gratuluji.
Pokud v jiných otevíračkách něco chybělo tady se to opět naopak vrátilo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host