Mé internetové stránky na prodej karet se trochu vlečou a stejně tak i youtube účet, protože jsme měl problémy s programem, přes který upravuji videa, no dnes bych to už snad měl spravit, každopádně jsem si chtěl spravit chuť jednou výhrou v razz breaku, kde jsem si vzal 15/16 spx, ta touha po Connorovi tam prostě byla, tak jdeme na to.
Začnu od nejhorších balíčků a budeme stoupat výše, již klasicky přidám nějaký komentář.

Pan proutníkář na base kartě, bude čím přiložit do krbu

Za mě naprosto laciný insert, o ničem.

Repete, aspoň Gretzky na base

No name, odehrál jeden zápas a to je pravděpodobně celá jeho nhl kariéra.

V khl ne úplně špatný hráč, ale kdo řeší khl, že?

Na čtvrtém místě končí tato rookie karta, jméno již není nejhorší, ale k ideálu to má stále daleko, vymetače třetí lajny nechceme.

Na třetím místě tato jersey karta, design mě moc nebaví, limitované to není a jmen tam je hodně lepších, dejme tomu.

Bronz získává Corey na stejné kartě, asi to nemusím znovu komentovat.

Stříbro získává Max já jeho rookie fabrics, škoda, že je pouze event-used a ještě k tomu to ani nemá žádný limit, ani podpis... No se dá dělat.
Po takovém prd boxu by člověk čekal nějakou trefu, že?
Tak tady je.

Rookie Connora McDavida (aspoň v checklistu se to bere jako rookie), bohužel taky bez limitu a čehokoliv zajímavého, ale i tak si odnesla zlato.
Záběr?
Za cca 2500 jsem získal dvě lacině vypadající jersey karty, jednu rookie jersey bez limitu a Connora na, dejme tomu, slušné kartě.
Četl jsem i před otevíráním hodně názorů na tento produkt a všechny byly velmi kritické, musím se k nim přidat
Za tu cenu nezískat ani hloupý podpis na samolepce a ani limitovanou kartu je trapnost.
Doporučuji nekupovat a vyhýbat se obloukem, průser!