tu je vysledok
box 1

box 2

box 3

box 4

box 5

Tak nějak jsem to myslel Danny, nadstandardních karet je tam hodně, ale kdybych měl určit, která z nich je case hit, tak asi nevím. Neříkám, že je to tak špatně, spíš naopakOmerta píše:Nespokojenos není vůbec na místě, (teda až na mně-kdy ze 3 týmů jenom 3 karty a všechny SJ)
Hitů plno a například já tam vidím kejshitů několik...Ovie, Ekblad, Buchnevich, K. Connor a i ten Marleau je docela rare.
Dave ale tenhle pocit já mám u cca každého druhého casu... a to bohužel myslím vážně:-). Tady to je slušný case, ale na tak drahý case se prostě sluší nějaká megapecka... ale zase chápu, že v každém casu nemůže bát Gretzky 1/1...deiv14 píše:Tak nějak jsem to myslel Danny, nadstandardních karet je tam hodně, ale kdybych měl určit, která z nich je case hit, tak asi nevím. Neříkám, že je to tak špatně, spíš naopakOmerta píše:Nespokojenos není vůbec na místě, (teda až na mně-kdy ze 3 týmů jenom 3 karty a všechny SJ)
Hitů plno a například já tam vidím kejshitů několik...Ovie, Ekblad, Buchnevich, K. Connor a i ten Marleau je docela rare.
mimochodem, ten Marleau je update z předchozího ročníku
Právě proto jsem dodal, že je to takhle možná i lepší, že je tam víc suprových karet než kdyby tam byla jedna fakt bomba. Když pak totiž na takové kartě padne slabší jméno, tak to spíš asi zamrzí než nadchne. Takhle jsou síly pěkně rozloženy. Na druhou stranu pak trošku ztrácí smysl koncept casu, kde by nějaká garance měla být...pavelbart píše: Na druhou stranu, kdyby na té pecce byl třeba hráč typu Luke Kunin a pak nic, asi je lepší tento obsah...
deiv14 píše:Tak nějak jsem to myslel Danny, nadstandardních karet je tam hodně, ale kdybych měl určit, která z nich je case hit, tak asi nevím. Neříkám, že je to tak špatně, spíš naopakOmerta píše:Nespokojenos není vůbec na místě, (teda až na mně-kdy ze 3 týmů jenom 3 karty a všechny SJ)
mimochodem, ten Marleau je update z předchozího ročníku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host