jako nový člen bych se Vám rád představil. Jmenuji se Honza a je mi 33 let. Jako asi každý kluk vyrůstající v 90. letech a poblázněný Vídní 1996 a následně Naganem 1998, jsem sbíral hokejové karty a to v době 1996 až 2003. Někdy v únoru jsme našel ve sklepě svá stará alba a poblázněný z válek skladů a mistrů zastaváren jsem čekal, že tam najdu svatý grál. Vzal sem si kartičky do práce a na odpoledních směnách, když vypadlo vedení sem je přes comc oceňoval. Načapal mne u toho o 5 let mladší kolega, který byl taky sběratel a ukázal mi svojí mladší sbírku, kde mě uchvátilo kouzlo jersey karet, které jsem do té doby vůbec neznal. Teď sbíráme s kolegou oba, kupujeme si na půl boxíky, kdy jen za poslední měsíc jsem si na hokejkarty udělali radost tak za 5.000,- Kč a horko těžko to utajujeme před manželkama. Žena má podezření, že jsem to utratil za ženský

Chci sbírat kartičky za období 2000 - 2010. Pro rok 1999-2000 mám vybrané dva typy a to 1999-00 ITG Bap Millennium a UD SPx. Do roku 2005 je pro mne jasná volba všechny Pacifici kromě crownů a cupů ty se mi nelíbí. Nejvíc se mi asi líbí Supremy ty jsou tak jednoduše zpracované až jsou krásné. Pro období 2005 až 2010 nemám favorita a budu rád za každou radu jaké balíčky mám kupovat abych za rozumnou cenu (do 150/balíček) měl šanci na nalezení krásných a hodnotných řadovek a hlavně pěkných hitů.
Tak pokud jde o hráče tak tam samozřejmě je pro mne na prvním místě Hašek a Jágr, ale na jejich sbírání se zaměřit nechci. Ty sbírá asi skoro každý. Vždy jsem obdivoval hráče co spíš pro sebe hráli pro tým a dřeli až do úmoru. Vždy jsem z tohoto důvodu obdivoval 2 hráče a to Roberta Reichela a Teemu Selänneho na jehož sbírku bych se chtěl zaměřit.
Tak snad jsem se představil dostatečně a nebylo to až moc dlouhé. Opakuji za rady pro roky 2005 až 2010 budu velice vděčen.
Jo a ještě jsem zapomněl napsat, že jsem fanoušek San Jose takže má sbírka se ubírá tímto směrem.