nášup boxů

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2018.
Odpovědět
scarf
Zkušený
Zkušený

nášup boxů

Příspěvek od scarf »

Ahoj všem sběratelům,
byl jsem pověřen, abych zde ukázal jednu breakovačku. Složení bylo následující: 1x balíček 17-18 UD synergy, 1x retail box 17-18 UD serie 2, 1x 1box 7-18 UD Trilogy a 1x box 16-17 UD Black.
Obrázek

Obsah byl následující:

1x balíček UD synergy a hned se zde dle mého názoru povedl hit v podobě Claytona Kellera ve verzi red /24 *cheer* navíc Dominátor se vždy počítá
Obrázek

Tin UD series 2 - Portraits Nečase a rookie Chytila prostě paráda
Obrázek
Obrázek
Obrázek

UD Trilogy - dle mého názoru takový průměr (prostě mi tam chybí podepsanej puk), nicméně parádní paralelky a RC karta Boesera a jersey Tarasenka jsou taky fajn
Obrázek
Obrázek

UD Black - jedním slovem bomba - nádherné karty a navíc se povedla jedna opravdu fajnová karta*cheer* (snad ten finský chlapec příští sezonu kopne do vrtule, protože ten potenciál tam určitě je)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pokud by se jednalo o moji otevíračku, tak bych byl s obsahem určitě spokojený. Jako tři největší hity vnímám booklet Puljujärviho, red paralelku Claytona Kellera a Lustrous Ink Briana Elliotta. Díky za zhlédnutí.

Rahul01
Nováček
Nováček

Re: nášup boxů

Příspěvek od Rahul01 »

Díky za prezentaci :) pokud by mel nekdo o neco zajem pište mě do sz. díky. Jinak jsem nadmíru spokojený. Synergy byly lepsi než celý trilogy :D A black, to je neskutečný produkt.

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Parádní Jesse *gc* příští sezonu od něj očekávám velky věci :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

no ty kraavo , z jednoho balicku SYNERGY chytit limit /24 ( vetsinou bejva /56 na box !!!) a este k tomu keller !!! ??? *what* :shock: kamarade , to si na "oplatku " asi dlouho nevrzneš !!! :angel:

a ten Puljujarvi z blacku , pred rokem bomba jak svine...ale snad se v NHL chyti a karta nabyde hodnoty !!! jinak trefa dobraa
Patrik Eliáš - 1 275ks

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2018“