Moje první vkladaní na forko tak že se omlouvám za kvalitu jedna čast focena v práci na rychlo druhá doma na tajnačku pred manzelkou Příště se polepším 7 balíčků UDS2 UDS1 a Parkhurst
Když jsem se vracel ke sbírání,tak jsem to před přítelkyní taky tajil... Co si budem povídat, není to pro ty naše baby zrovna směr,který si vysnily... Každopadně na posledního Ježíška už mi nadělila kartičky i ona... Chce to vytrvat a ignorovat naprosto zcestné námitky ... gratulačka ke kartám a ať se tě štěstěna drží i nadále...
Patrick Marleau (SJ)
281/???
MVP 98/99
Base 220/220 Silver Script 209/220 Gold Script 25/220 Super Script 1/220
OT Heroes 15/15 Power Game 15/15 Special Forces 15/15 Snipers 12/12
Dynamics 15/15 Souvenirs11/14 ProSign 21/33
Zrovna v pátek jsem měl od manželky žádost, že musíme jet do Pepca (krámek s oblečením z 80% pro mimina). Tak se na ní podívám a říkám jí, že do Pepca jezdíme každých 14 dní, že malej ty věci nestihne ani unosit, za měsíc ze všeho vyroste a že je to úplně zbytečný. No, moje kartičky jsou prej taky úplně zbytečný a nepotřebujeme je a taky si je kupuju. Tak fajn, tak jsme byli v sobotu v Pepcu
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
-------------------------------------------- HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.) Detroit Red Wings - cca 2000 www.sbirka-karet.cz Wantlist | Tradelist
Tak to máte zajímavý. Jak dva týdny něco nerozškubem, tak už mi leze do skříně, kde ty boxy schovávám, a ať nekecám, že nějakej nemám, že bychom si mohli rozbalit .
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek
Tak já to úplně netajim říkám ji ze si občas koupím balíček za 3 petky nebo za 20 ale že mám v práci asi přes 1000 karet ji říkat nebudu )) když jsem jí řekl a ukázal Jágra na ty cupce a řekl miláčku ta karta má hodnotu 10000 tak jen tak suše řekla to víš že jo a už se nezajímala )
Tak opet nejakej balíček pro radost plus jeden red pack na zkoušku kterej jsem jeste nemel
A jelikož sbírám jen pittsburgh 15-16 tak jediná možnost kde neco pro me bude byl balíček champs a red pack
A štěstí moc nepřálo pouze 3 karty pittsburghu a z toho 2 od kolegy z práce mel stejný balíčky a 15-16 jen jedna