lastik píše:Peldoooo.. ty blazne

.... gratulace jak prase!! Paradni boxik ti vysel... cedulky necedulky.. me to nevadi a limitace 1/2 je proste z Cupek luxus!!!
Hans píše:radek850 píše:ale jinak nic moc... Jména podprůměr
Radku, já se moc omlouvám, ale tvým reakcím prostě nerozumím.
Ja tomu taky ted moc nerozumim... Larkin/Zette/Andreas... moc lepsich jmen v Red Wings nevymyslis....
No pokud na to koukáš podle toho co ten rok je v produktu za karty, možná. Pokud to myslel tak, že v historii red wings je to podprůměr, tak měl pravdu. Zette/Hašan/Sawchuk/Yzarman/Datsyuk/Howe/Lidas/Fedorov/Konstantinov/Probert a desítky legend z dob původní šestky. Udělal bych 40-50 lepších trojic.
Pro mě mají velkou cenu hráči, kteří kdyby dnes odehráli poslední zápas, mají něco za sebou( body, góly, asistence, 1000 a víc odehraných zápasů, vychytané nuly, poháry, trofeje) a karty budou dělat radost. Ti dva u Zettenberka, pokud by dnes umřeli při nějaké nehodě, můžem si z jejich karet udělat tácky pod pivo

. Pro mě mají cenu hráči co něco odehráli a mají to za sebou, né ty co to, a možná mnohem víc, mají potencionálně před sebou. Neumím to ocenit jako amíci nebo kanadýři.
Ale jinak super odvaha jít do takové plechovky, já bych na to koule neměl. Taky limit super, a pokud bych sbíral Detroit, měl bych radost. Kolika z nás se podaří vytáhnout limit pod /10? Já vytáhnul jedinou /10 gold verze checklist Ovečkin/Carter rookie. Tak oproti tomu je tahle karta jak z jiné galaxie

.
Ty štítky bych tak černě neviděl, jsou prostě součástí dresů, a pokud tam nedají prázdné okýnko, s tím že tam máte vzduch z otvoru v dresu obepínající krk hráče, tak to není taková katastrofa.