Jde o to, že vyjadřuješ názor k tématu, kterýmu nerozumíš a vůbec nevidíš do detailnějších souvislostí ... Navážíš se tady do Pavla, kterej pro svůj e-shop má 8% nákladu boxů ! a to vážně neni hodně !!! Kolik jich má Martin, to nevim, ale to je celkem jedno ... Sou tady lidi co maj těch boxů mnohem víc ! Distribuce byla špatná, s tim se dá souhlasit ... ale řvát tu na někoho, že je překupník, když koupí 25 boxů a z toho jich eště víc jak polovinu sám dál prodá v nerozbalený formě ?! Takže místo ukvapenýho "nadávání" si nejdřív zjisti jak to na CZ karetní scéně vypadá a funguje ! Protože jinak budou tvoje příspěvky vážně jen pro zasmání ...radek850 píše:Místo toho, abyste se mi vysmívaly, mi prosím řekněte, co říkám já špatněSmát se může každý, ale není to trochu ubohé, smát se nováčkovi? Snažím se jen projevit plný zájem a zapojit se do diskuze tím, že také řeknu svůj vlastní názor, říkám jen to, co mě napadne, když vidím takové černé obchody. Ukažte mi prosím pánové, kterým mé příspěvky přijdou hloupé a vtipné, co říkám špatně, já se totiž rád přiučím
Souhlas, tady Radek evidentně přestřelil, je sice pěkné, že zveřejní svůj názor ale musí být objektivní a tento rozhodně není. Jinak těch 25 boxů pro e-shop Pavla teda rozhodně moc není, tohle bylo úplně mimo a myslím, že kritika by se měla hledat někde jinde.Steven Hockey Cards píše:Jde o to, že vyjadřuješ názor k tématu, kterýmu nerozumíš a vůbec nevidíš do detailnějších souvislostí ... Navážíš se tady do Pavla, kterej pro svůj e-shop má 8% nákladu boxů ! a to vážně neni hodně !!! Kolik jich má Martin, to nevim, ale to je celkem jedno ... Sou tady lidi co maj těch boxů mnohem víc ! Distribuce byla špatná, s tim se dá souhlasit ... ale řvát tu na někoho, že je překupník, když koupí 25 boxů a z toho jich eště víc jak polovinu sám dál prodá v nerozbalený formě ?! Takže místo ukvapenýho "nadávání" si nejdřív zjisti jak to na CZ karetní scéně vypadá a funguje ! Protože jinak budou tvoje příspěvky vážně jen pro zasmání ...radek850 píše:Místo toho, abyste se mi vysmívaly, mi prosím řekněte, co říkám já špatněSmát se může každý, ale není to trochu ubohé, smát se nováčkovi? Snažím se jen projevit plný zájem a zapojit se do diskuze tím, že také řeknu svůj vlastní názor, říkám jen to, co mě napadne, když vidím takové černé obchody. Ukažte mi prosím pánové, kterým mé příspěvky přijdou hloupé a vtipné, co říkám špatně, já se totiž rád přiučím
Celý si to představuješ moc jednoduše, ale tak to prostě nefunguje ... nějaký omezení na hlavu bejt může, ale říct e-shopum, který ti nákupem financujou i běžný série, že si můžou koupit 5 boxů a nasrat, tak takhle to z pohledu vydavatele asi fakt dělat nejde
Ne, opravdu to není šťastný případ. Zvlášť pokud si četl předchozí příspěvky. Mě je tenhle produkt ukradený. Nejspíš bych si ho nekoupil ani kdyby bylo 2000 boxů. Ale prostě nemůžeš pranýřovat někoho, kdo jen využije nabídnuté příležitosti si něco koupit. Pokud potřebuješ hledat viníka, tak by si měl spíš pozornost obrátit na toho, kdo pravidla nastavuje, tedy na výrobce.tak ještě nějaký způsob distribuce udělal, ikdyž relativně zbytečně, když se to dalo koupit na ofscards, ale tohle není zrovna úplně štastný případ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti