1) Shea Weber / 249

2) Andrey Makarov RC MasterpiecesCyan Plate 1 / 1

3) Klas Dahlbeck RC AU Gold / 25

4) Tyler Wotherspoon RAP / 249

5) Sven Andrighetto RAP / 249

6) Mark Messier AU Legendary Gear 1 / 5

Jsou to super boxy, pokud se zadaří a budou peníze, budu to zkoušet dál a samozřejmě se pokusím boxy prezentovat tady na fóru, jen mám občas problém k brejku vymyslet nějaký vtipný úvod, ale zapracuji na tom.Ales píše:![]()
Za mě hezká řadovka Webera a pak beze slov Messier, to je luxus
![]()
Gratuluji moc a děkuji za tvé breaky těchto boxů, vždy skvělá podívaná.
Naprosto s tebou souhlasím, když nebudu brát toho Messiera, tak zbytek doslova pohroma.lastik píše:Peldo Messier paradni to se musi nechat, jeste v takovem limitu!! Ale co to tam dali jako ostatni karty, to bych asi nadaval, jako 4x "No Name" rookie (Andrighetto aspon neco odehral) .. z toho jeden PP a pak radovka... no nevim no ... jinak klasicky diky za break... ja uz tento tyden taky necim konecne prispeji to tehle sekce.. at se ti dal dari!!
FREDDY, jde o to, jestli střelec profesionál nebo od bokufreddy-NJD26 píše:PELDAPE , ty si strasnej strelec![]()
peldap píše:FREDDY, jde o to, jestli střelec profesionál nebo od bokufreddy-NJD26 píše:PELDAPE , ty si strasnej strelec![]()
![]()
jseš moc hodnej, ale profík opravdu ještě nejsem, kdybys mě viděl, když jsem na burze rozbaloval ty Cupy, úplně se mi rozklepali ruce akdyž jsem vytáhl toho Messiera, tak jsem koktal a nebyl jsem schopen skoro mluvit, ještě pár desítek boxů Cupek a bude to dobré !!!!!!!!!!!lastik píše:peldap píše:FREDDY, jde o to, jestli střelec profesionál nebo od bokufreddy-NJD26 píše:PELDAPE , ty si strasnej strelec![]()
![]()
Ty uz jsi 100% profik!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti