Mně na tý kartě v momentě balení nic špatnýho nepřišlo. Sice tady Joffrey ukázalů vyblednutého Schwarze, ale pořád mi nepřijde, že by karta byla poškozená a jestli Jaro používal fixu modrou i černou ví asi jen on...
Ale baví mě, jak jsou tady všichni strašně chytří a rezolutní:-). My taháme denně z boxů opravdu poškozený karty a ty boxy dnes jsou za vesměs za 3000,- a neuděláme s tím nic... Tahle karta je tedy asi vybledlá, zakoupili jsme ji někdy 2 měsíce zpět v takovémto stavu. Opravdu nemám potřebu se zbavovat karet do balíčků... a ani mi na ní nic divného nepřišlo, těch vybledlých Trilogy na plastu jsem viděl už více.
Každopádně majiteli karty nabízíme výměnu, přestože neměli jsme v momentě balení dojem, že něco děláme špatně. Naopak, jsme brali tuto kartu jako jednu z dobrých do plnění Goldů. A jinak jsem strašně rád, že si opět přihřejí polívčičku všichni, kdo u nás nenakupují:-))). Jak typické pro toto forum, u OFS nejvíce kritizují ti, kdo je nesbírají

.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.