zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...

Omerta píše:zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Teď si děláš p***l ne?
Neznáš St. Louise, Killorna a "Kejna" ???
Nj, já zapomněl... "Kde není Wayne, tam to vlastně stojí za hovno"

ta dvojicka uz je pryc.Je pravda ze dle beckettu ty urcity novacci na radovkach maj slusne ceny...
    ta dvojicka uz je pryc.Je pravda ze dle beckettu ty urcity novacci na radovkach maj slusne ceny...Omerta píše:zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Teď si děláš p***l ne?

tady asi někdo nezna ironii... a ano kde není Wayne tak to je box na h...Omerta píše:zizomil píše:a kde jsou ty slusny jmena? je tam jen jedno a to ten Henrik jinak bída...
Teď si děláš p***l ne?
 tzn 99% novych boxů
 tzn 99% novych boxů 

nemusi to byt 6 smysl staci mit trochu rozum...Tie píše:Na takovouhle ironii by člověk potřeboval asi šestej smysl, nebo nějakej spolehlivej vtipometr
 a lehce uvazovat
 a lehce uvazovat 

A tohle zrovna ty pises Tomasovi?zizomil píše:nemusi to byt 6 smysl staci mit trochu rozum...Tie píše:Na takovouhle ironii by člověk potřeboval asi šestej smysl, nebo nějakej spolehlivej vtipometra lehce uvazovat

ano zrovna ja mu to pisu... ja si to muzu dovolit...Staal píše:A tohle zrovna ty pises Tomasovi?zizomil píše:nemusi to byt 6 smysl staci mit trochu rozum...Tie píše:Na takovouhle ironii by člověk potřeboval asi šestej smysl, nebo nějakej spolehlivej vtipometra lehce uvazovat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host