3x Zlatý balíček

Heppig
Legenda
Legenda

3x Zlatý balíček

Příspěvek od Heppig »

Tentokrát jsem si konečně včas všiml zlatých balíčků. Chtěl jsem vzít dva, ale byly tam poslední tři, tak jsem je vybral všechny! Bohužel se mi při přenášení ke skeneru karty rozjely, takže už nevím přesně které karty byly v jakém balíčku. Rozbalovačka níže:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
PRDLAJZ *rfl*

No, koupil jsem si tyhle balíčky poprvý a taky naposled. Vidina a hlavně šance, že by se mohlo poštěstit a přivítat do sbírky pana Gretzkyho, nebo alespoň třeba jinou hvězdu hard-signed byla velká, ale bohužel. Nepamatuju si, že bych někdy nějaký plnění tady vyloženě hanil a drtivá většina místních si plnění goldů vesměs chválí. Tak asi jdu proti davu, nebo nevím, ale tohle byly fakt 3 šílený balíčky. Třeba v těch zbylejch 27 jsou jen Jágrové a Haškové, těžko říct. Podotýkám, že to nekupuju, abych na tom vydělal, takový balíčky/boxy snad ani neexistujou, ale aby nejcennější karta byla (asi) Clear Cut Superstars VOrase, která chodí na beji za 10 dolarů je prostě málo. Starý inserty jsou vděčný a hrozně hezký, ale co teď s nima budu dělat, to netuším. Mám asi 20 druhů, ale od každýho insertního setu jednu. A do toho base karta, nebo red paramountka v goldech. No to snad ne, ani jako vyplnění. Možná u blue, nebo red, ale tady... Některý jména jsem ani v životě neslyšel a to si troufám říct NHL sleduju už pěknou řádku let. Prostě za těch 1800 kaček jsem dost silně zklamanej. Třeba budete mít jinej názor, tak jen do mě! :-D
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 3x Zlatý balíček

Příspěvek od pavelbart »

Heppigu - díky za názor, dovolím si rozbor.
My si hlídáme, aby i v těch slabších balíčcích něco bylo, cca odpovídající ceně. Což rozhodně není u balíčků NHL obvyklé. Navíc plníme více karet, protože nové balíčky jsou silnější a pojmou více karet (ty máš 36, ale to je celkem běžné).

Samozřejmě je pak otázkou vkusu, co komu voní, komu ne. Ty no name tady nejsou ve velký většině, Deron Quint odehrál pěknou řádku slušných zápasů v NHL, stejně jako Smolinsky. RC Ice Arizonu - zatím asi nic, ale bůhví. Stejně jako Weal - jiné tam nevidím.
Voras se u nás na shopu 2x prodal tuším za 440,- Kč, Hertl 3x za 300,-. Hossa je BV 20 nebo 25, nevím přesně. Faulk je Group E 1:287... což je strašný, když se dá koupit za stovku, ale tak to je.
Pak jsem napočítal 19 ks karet v hodnotě min. 30,- Kč, samozřejmě jména vonět nemusí. Ale to je fakt.
A hodnota mi sakum prásk vyšla cca 1750,- Kč. Mně je jasný, že ti ty karty evidentně k ničemu nejsou, ale hodnota je cca podobná, pokud bys je teoreticky prodal, jaká byla investice. Jinak Goldy jsou hodně plný těch lepších insertů, jako je Clear Cut a lepších memo a auto, tobě se bohužel až na Hertla a Vorase vyhnuly, ale myslím, že slabší si měl spíš jeden balíček, nezlob se, ale Clear Cut je case hit, Justin Faulk - v boxu bys za něj byl ještě možná rád, protože to je aspoň slušný jméno. Já kritiku vítám, ale na plnění nic měnit nemůžeme. Těch dobrých karet je tam daleko více než je celková cena balíčků. A že holt tobě přišly bez těch největších hitů, to mě u tebe celkem mrzí, ale aspoň vidíš, že s tím nijak nehandlujem.:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

belgi27
Opora
Opora

Příspěvek od belgi27 »

nie že vyslovene zlé, ale aj ja by som od obsahu čakal trochu viac, mňa by potešili dve karty Hossa za Pens a Mike Richter. Asi je to ako pri otváraní boxov, musíš mať šťastie na obsah a nevytiahnuť super kartu "no name" hráča, aj keď napr. faulk určite nie je zlé meno, len kto zbiera jeho alebo Carolina

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

pavelbart píše:Heppigu - díky za názor, dovolím si rozbor.
My si hlídáme, aby i v těch slabších balíčcích něco bylo, cca odpovídající ceně. Což rozhodně není u balíčků NHL obvyklé. Navíc plníme více karet, protože nové balíčky jsou silnější a pojmou více karet (ty máš 36, ale to je celkem běžné).

Samozřejmě je pak otázkou vkusu, co komu voní, komu ne. Ty no name tady nejsou ve velký většině, Deron Quint odehrál pěknou řádku slušných zápasů v NHL, stejně jako Smolinsky. RC Ice Arizonu - zatím asi nic, ale bůhví. Stejně jako Weal - jiné tam nevidím.
Voras se u nás na shopu 2x prodal tuším za 440,- Kč, Hertl 3x za 300,-. Hossa je BV 20 nebo 25, nevím přesně. Faulk je Group E 1:287... což je strašný, když se dá koupit za stovku, ale tak to je.
Pak jsem napočítal 19 ks karet v hodnotě min. 30,- Kč, samozřejmě jména vonět nemusí. Ale to je fakt.
A hodnota mi sakum prásk vyšla cca 1750,- Kč. Mně je jasný, že ti ty karty evidentně k ničemu nejsou, ale hodnota je cca podobná, pokud bys je teoreticky prodal, jaká byla investice. Jinak Goldy jsou hodně plný těch lepších insertů, jako je Clear Cut a lepších memo a auto, tobě se bohužel až na Hertla a Vorase vyhnuly, ale myslím, že slabší si měl spíš jeden balíček, nezlob se, ale Clear Cut je case hit, Justin Faulk - v boxu bys za něj byl ještě možná rád, protože to je aspoň slušný jméno. Já kritiku vítám, ale na plnění nic měnit nemůžeme. Těch dobrých karet je tam daleko více než je celková cena balíčků. A že holt tobě přišly bez těch největších hitů, to mě u tebe celkem mrzí, ale aspoň vidíš, že s tím nijak nehandlujem.:-).
Máš určitě pravdu v hodně bodech, cos vypsal a obdivuju, že si dáváte čas, abyste měli balíčky vyvážené. Jak jsem už psal, samozřejmě šance vytáhnout nějakou pecku je při koupi jednoho balíčku 1:30, což nenabízí žádný jiný produkt na trhu. Teda ne v této cenové rovině :-) Tedy s tímhle naprostý souhlas. S tou hodnotou karet mnou vytažených už ale tak úplně nesouhlasím. Inserty jsou třeba na shopu za 30kč, ale já je za tuhle cenu nemám šanci zpeněžit. Ten Clear Cut je case hit??? Nechci se hádat, ale jestli jo, tak je to dost šílenej fail, když ty karty mají až na vyjímečné jména hodnotu jako pár balíčků. Faulk by byl asi fajn vytáhnout z boxu toho produktu, souhlasím, ale reálná cena je jak píšeš do stovky. Hossa má možná BV hodnotu 20-25, ale reálně se neprodal na beji ani za dva dolary. Tak abych to nějak tak shrnul a mělo to hlavu a patu. Ber to jen jako můj názor, třeba by tyhle balíčky někomu jinému udělali větší radost. Mě bohužel ne. Já bych doporučil místo karet navíc radši karet klidně dle plnění, nebo i míň, ale zajímavější. Než 5 karet ala red paramount, nebo UD portrait bych raději jednu podepsanou nebo memo kartu, které budou mít ve výsledku stejnou hodnotu (5x30=150kč vs. 1x150=150kč :-)) Někdy víc, neznamená opravdu víc, jestli mi rozumíš :-)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Rozumím, a děkuji za názor.
Tam právě nastupuje ta osobní rovina - někomu vyhovuje toto, někomu něco jiného. Logicky. My máme vysledovaný, že inserty mají mnohem větší oblíbenost než třeba jsy, a obyč podpisy. A i proto tak plníme paklíky. Dnes máme výhodu, že máme stovky druhů již nastřádaných a můžeme je do každého balíčků udělat jinak (aby se neopakovaly). Ale máme samozřejmě i dost memo - jenže na balíčku máme napsáno, že obsahuje 10 karet... A jsem už dnes přesvědčen, že než tam mít samotný podpisy no name hráčů (a to ani nepočítám Faulka, to beru skutečný no name, třeba tuny těch RC co každý poslední rok vychází), tak budou lidi raději za inserty. Ty zrovna ne, ale věřím, že většina ano. Aspoň dle objednávek, reakcí, toho co říkají lidé, mi přijde, že už jsou právě dost alergický na tyhle karty. Změnit plnění na no name RC AUTO, nebo nějaký slabší jména, není pro nás žádný problém. Ale nevěřím, že by se produkt prodával tak dobře.

Clear cut info:
Clear Cut Inserty:

- Clear Cut Superstars - 1:360 (tedy case hit skutečně).
- Clear Cut Foundations - limitované do 25
- Clear Cut Leaders - limitované do 10
- Clear Cut Honoured Members Update - limitované do 100

My rozbalujeme boxy týdně, ne málo. A ti kdož tak dělají také ví, že za 1800,- Kč nemáš ani malou šanci, že budeš mít tolik lepších karet. Samozřejmě můžeš vytáhnout jinou pecku, ale kolik těch pecek to dnes vrátí vklad? Není jich mnoho díky cenám boxů. Vezmi si, že abys vytáhl z boxu Clear Cut Voráčka, musel bys investovat 3000,- Kč do boxu a ještě bys byl rád, že ho tam máš. Musím uznat, chytil si asi ty slabší balíčky, což mě mrzí, ale samozřejmě asi každý chápe, že 30 balíčků nemůže být super našlapaných. My se ale snažíme, aby i ty slabý nebyly úplně tak slabý... tobě to třeba přijde, podle mě to je i očekáváním, čekal si více a tak si zklamaný. Kdybys nic nečekal, reagoval bys asi jinak. Ale to já znám, mám to podobný. A proto už nikdy nic nečekám:-).

A k tomu ebayi - vzhledem k poplatkům které jsou vyšší a vyšší, jste si asi všichni všimli, že tam je strašně málo karet oproti letům minulým. A díky poště nemůžeme prostě brát v potaz to, že karta stojí 2 USD, tak prostě stojí 55,- Kč... pokud bys chtěl kartu koupit samotnou (což u náš můžeš a nebude tě to stát nic než tu kartu, pokud si ji u nás odložíš), vyjde tě na pěkných cca 250,- Kč. Všechny tvoje argumenty beru, ale ne ebay - 2 USD:-)). Protože to nám o cenách neřekne nic... ty karty se k tobě musí dostat. A to ani nechci mluvit o "oblíbeném DPH", které odvádíme ze všeho na shopu, tedy i z balíčků:-).
Ale jinak fakt díky za plodnou diskuzi, samozřejmě takový argumenty jsou k zamyšlení. Ale nemyslím, že bychom něco zásadního na našich balíčcích měnili. Jen už mám cca dva měsíce nápad, jak je oživit. Jen jsem na to nyní při plnění zapomněl.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Samozřejmě, že si raději rozbalím 5 insertů, než no name podpis. Ale za tu cenu těch 150kč by to třeba nemusel být úplně no name podpis, když se tak koukám na shop. Hodně v rychlosti jsem si projel podpisovky a třeba taková AUTO karta PETR SÝKORA 00-01 BAP Signature Series, by mi udělala xkrát větší radost než 5 insertů, který nemám kam založit a cena je o polovinu nižší. Pak tam vidím třeba AUTO karta ROSTISLAV KLESLA 07-08 Black, Varaďu, Nedorosta, Eliáše a tak dále. Vše jsou pořád karty do stovky, čili se rovnají 3-4 insertům dle tvého "ceníku". Jak říkám, jen můj názor a třeba ostatní radši najdou 5 insertů. Já vím, že nebudeš měnit koncept kvůli mě, nebo nebudeš dělat Gold balíčky pro Heppiga, jen jsem ti chtěl říct, jak to vidím já :-)

A samozřejmě šance vytáhnout nějakou pecka kartu je naprosto nesrovnatelně vyšší než, když bych šel do jakéhokoliv boxu. O tom se vůbec nemá cenu mluvit. A taky samozřejmě vím, že vy objednáváte ve větších kusech, čili platíte clo, máte dražší poštovný, takže pro tebe to nebudou dva dolary. Pro mě ale ano +2 dolary za poštu.

Samozřejmě, že ze mě mluví zklamání, ač plnění odpovídá popisku a nemůžu si z tohohle pohledu stěžovat. Rozbalování balíčků a boxů je loterie a já měl prostě smůlu. Tak to beru. Jen jsem chtěl nadhodit pár nápadů a komentář z mé strany.

PS: ty goldky zase zmizely šíleně rychle!!!!

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Vždyť já jsem za tvou kritiku rád!!
My na to nebereme (až na výjimky) karty ze shopu. Máme zvlášť krabice, kde jsou karty jen do balíčků.
Je to záměrně.
Ale tohle klidně změníme a ze shopu vzít podpisy, co se tam válí dlouho a jsou ok, můžeme:-).

trustavak
Nováček
Nováček

Příspěvek od trustavak »

Ahoj, kde se dají tyto balíčky koupit ? Na shopu jsem je nenašel (nebo nevím, kde hledat) :-(
Detroit Red Wings - 1336 ks
Steve Yzerman - 135 ks
Nicklas Lidstrom - 106 ks

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Oni jsou momentálně vyprodané, plníme vždy 1x v měsíci - série BLUE (89,- Kč - náklad 50 ks), RED (299,- Kč, náklad 30 ks) a GOLD (599,- Kč, náklad 30 ks).
V únoru budou opět na webu a doporučuji sledovat i náš FB, tam je vždy prezentujeme, když je naplníme a vystavíme.

trustavak
Nováček
Nováček

Příspěvek od trustavak »

Jo aha :o) tak to je super, ale asi budu muset být rychlý :D
Detroit Red Wings - 1336 ks
Steve Yzerman - 135 ks
Nicklas Lidstrom - 106 ks

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

a nebo jich budou muset delat víc :-)

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Já bych chtěl jen reagovat na toho Voráčka. Je to parádní karta a rozhodně case hit, ale myslím, že tyhle karty neskutečně devalvoval celej projekt ePack, protože tam jich je hrozně moc a relativně snadno se k nim člověk dostane, myslím si, že narazit na obdobnou kartu z ročníků před ePacky je docela rarita, ale těch loňských a zřejmě i letošních je všude plno a tak nějak to ztrácí význam case hitu...to jen takovej můj skromnej postřeh, já bych byl za takovou kartu hodně rád :)
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Já jsem si goldy párkrát vyzkoušel, a pokud bych měl volit mezi boxem za 2000 nebo 3 goldy tak volím vždycky gold :) Asi kdybych rozbalil tohle, tak mám podobný pocit jako Heppig.. nadšený bych nebyl.. ale na druhou stranu, z toho boxu bych patrně vytáhl ještě méně. Goldy jsou i o tom, že tam je šance 1:30 balíčkům na super-mega-ultra-case hit. Tedy celkem velká šance na kartu, ve kterou byste nemohli doufat asi ani kdyby jste koupili celý case boxů. A pokud mám pak hlavní tahák v hodnotě třeba 5-10 tisíc.. tak vytvořit ty balíčky nějak zajímavě je asi docela problém.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Až se k Pavlovi dostanou RAZZy, vydělá víc a (skoro) všichni budou spokojenější. To je podle mě nejlepší možný způsob, jak se dostat k super kartám...
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

kalderon
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od kalderon »

a co to je ten RAZZ?

kukuklan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od kukuklan »

kalderon píše:a co to je ten RAZZ?

Jedná se o prodej karet formou rozdělení ceny na více pozic z kterých se následně losuje vítěz. Tato forma prodeje je převzatá z amerických skupin. Příklad karta v hodnotě 500Kč je vystavená a rozdělená na 10 pozic po 50Kč počet zakoupených pozic jedním uživatelem není omezen. Takže za 50 Kč můžete vyhrát hodnotnou kartu. Doufám, že to takto stačí ;)
Montreal Canadiens
Saku Koivu
Vybrané sety NHL

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Necak právě propálil naši únorovou novinku:-).

Jen dolaďujeme detaily v nové sekci RAZZ.
Je to v podstatě losování o kartu, zakoupí se většinou 20 pozic (1 až 20) na kartu za 1000,- Kč. Takže 50,- Kč za pozici a pak se losuje mezi těmi 20ti lidmi (resp. pozicemi). My teď řešíme, jak potom s poštovným, zda jej již budeme mít v cenách (jednodušší forma), nebo zda jej potom dotyčný zaplatí zvlášť až vyhraje... A také jestli omezit počet pozic pro jednoho zákazníka. O tom se ještě budeme radit. Nevím, jestli je to lepší než GOLD balíček, to bych úplně neřekl, protože dost lidí ostrouhá, ale určitě je to hodně zajímavá věc a věřím, že u nás na shopu to bude oblíbené a půjde o zajímavé oživení. Jen ještě nevím, jak lidi budou reagovat na ty dražší karty. U nás to bude i docela pracné, pokud to budeme mít formou podobnou jako třeba GB, kdy si člověk na shopu koupí pozici. Takže je varianta, že to bude probíhat na našem FB, jenže jak nám lidi budou zasílat peníze, my bychom pak museli ručně dělat na vše fakturu, což bude jednodušší, pokud to vystavíme jako týmy.
A mohu teda prozradit, že tam budeme mít jednu NOVINKU, kterou jsem zatím na FB nikde nenašel, což jsme si vymysleli sami, ale je samozřejmě možné, že už to někdo dělal taky, jenom jsme to nenašli.

Komplet info v únoru na FB, zde, v newsletteru a samozřejmě na webu!

A jen krátce k Deivovi, jj, máš recht. Ještě ych řekl, že jim ublížilo, že už nejsou stovkové a tudíž kombinace s epacky logicky shodila cenu, protože jich může být bůhví kolik... A to by u case hitu být úplně nemuselo. Karty jsou to ale krásné.

A pro žížu - to by ztratilo kouzlo, kdybychom jich dělali třeba 50. To bychom jen rozmělnili kvalitu a to u tohoto produktu nechceme. Spíše jsme uvažovali udělat dva hity třeba na 50 balíčků, ale já myslím, že by to nebylo ono. Mohlo by to lidem zevšednit. A to bychom byli neradi.

lastik
Legenda
Legenda

Příspěvek od lastik »

superman66 píše:Já jsem si goldy párkrát vyzkoušel, a pokud bych měl volit mezi boxem za 2000 nebo 3 goldy tak volím vždycky gold :) Asi kdybych rozbalil tohle, tak mám podobný pocit jako Heppig.. nadšený bych nebyl.. ale na druhou stranu, z toho boxu bych patrně vytáhl ještě méně. Goldy jsou i o tom, že tam je šance 1:30 balíčkům na super-mega-ultra-case hit. Tedy celkem velká šance na kartu, ve kterou byste nemohli doufat asi ani kdyby jste koupili celý case boxů. A pokud mám pak hlavní tahák v hodnotě třeba 5-10 tisíc.. tak vytvořit ty balíčky nějak zajímavě je asi docela problém.
Ja zas prispeji tady, goldy jsou super vec jak ziskat super kartu(y), myslim tim ty hity, ale ja sam o sobe je nemam rad, ale jen skrz to, ze je to mis mas karet a to nemam rad mit od kazdeho neco, to ja si radsi koupim box jednoho produktu :)

a kdyz vezmu ten case hit, 30x600=18000 a za takovou cenu uz mas celkem paradni case nejakeho produktu.. kde ten case hit bude taky ;)

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

kukuklan píše:
kalderon píše:a co to je ten RAZZ?

Jedná se o prodej karet formou rozdělení ceny na více pozic z kterých se následně losuje vítěz. Tato forma prodeje je převzatá z amerických skupin. Příklad karta v hodnotě 500Kč je vystavená a rozdělená na 10 pozic po 50Kč počet zakoupených pozic jedním uživatelem není omezen. Takže za 50 Kč můžete vyhrát hodnotnou kartu. Doufám, že to takto stačí ;)
na facebooku uz to lita cca tejden... neprijde me to jako něco extrovního :-)

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

pavelbart píše:Necak právě propálil naši únorovou novinku:-).

Jen dolaďujeme detaily v nové sekci RAZZ.
*gp*
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“