Volám sa Maťo a pár rokov som zbieral karty Slovákov - nájde sa u mňa aj niečo celkom pekné, sem-tam nejaký patch a pod.
Momentálne študujem a o hokeji občasne píšem pre nemenované slovenské noviny. S mojím koníčkom som síce prestal, no vždy som sa snažil mať o kartách prehľad a nedávno som narazil na obchod hokej-karty a toto fórum. Chvíľu som si prezeral ponuku a prekvapili ma super ceny. A áno, dopadlo to presne tak, ako tušíte - vzal som si prvý box po piatich rokoch, a to Between The Pipes 12/13 (break pridám do príslušnej témy v najbližších dňoch).
Musím povedať, že otváranie bolo skvelé, vždy som tušil, že mi karty nejakým spôsobom chýbajú a chcel by som sa k nim aspoň sčasti vrátiť. Vážnejšie zbieranie asi zatiaľ nehrozí, no určite si chcem dopriať aj ďalšie boxy a proste z toho mať radosť, ktorú poznajú len zberatelia "papierových kartónikov" s fotkami hokejistov

Registroval som sa preto, aby som sa mohol pokochať inými zbierkami, breakmi boxov a byť tak nejak celkovo bližšie tomuto krásnemu hobby a komunite zberateľov. A ktovie, možno časom začnem zase zbierať niečo konkrétne

Mimochodom fandím Kings