na scaneru tolik duhové potažení nevynikne, jako právě případně focení za nočního světla.
Za mě tedy zatím určitě nejlepší
paralelní verze, co mohly být a jsem ráda i za sjednocení HOBBY a RETAIL z minulého ročníku. Takže určitě budu moc ráda, když se podaří skompletovat duhovky.
U
insert Liberce mi příjde, nebudu psát "zbytečné", abych zase nedostala po hlavě, že jsou podepsané verze, já tomu říkám Base a lamino. Při otevírání a kouknutí na limitaci jsem si v první moment myslela, že hold, někdo bude mít limitaci takovou a druhý makovou. Stejně tak jako zase moje pojmenování Rainbow Gold a Silver, taky až po upozornění jsem ten rozdíl začala vidět. Ale na to se neumírá. Spíše jsem tím chtěla napsat, že ta jedna podepsaná verze se mohla vypustit a třeba udělat něco na způsob vložené repliky poháru - jako měla Plzeň, Zlín ... nebo třeba když né pohár, tak třeba medaile, aby se to odlišilo a neopakovalo
Jinak všechny moje verze
Passing the Torch nemají vzadu limitaci, asi se na to zapomnělo, netuším.
No a v poslední řadě, když už jsem v tom, tak nějak jsem nezaznamenala nekvalitu fotografií, stejně tak jako nemám výtky na použité fotky hokejistů, jestli jsou kluci v akci a nebo prostě v základním postoji, roli nehraje, hlavně, že je hráč v tom správném dresu, než mít třeba takovou kartu:
Naopak se mi vždy líbila taková kartička:

takže takové klidně...
Spíše čeho jsem si všimla a malinko to tedy kazí celou sérii, že jsou některé karty divně řezané - ne že bych chodila s milimetrovým pravítkem a měřila, ale někde to nejde přehlédnout, možná se změnil dodavatel karet, ale doposud všechny ročníky OFS Classic byly OK.
Sice jsem tu toho více vypsala a někoho napadne a napíše "
tak to nesbírej", ale mě to je fuk, aj kdyby karta byla kdoví jak šišatá, tak pokud půjde o Zlín, do sbírky si ji prostě pořídím